Erkekler çok seviyor şu sarmayı dolmayı benim kuzenim aşırı seviyor annesi vefat etti Allah rahmet eylesin evli de olsa annemden bizlerden istiyorlar. Ben de mantıyı ve makarnayı bir de balığı çok seviyorum zaafım var tok olsam bile mutlaka yiyebileceğim yemeklerdir. Senin gibi yemek ayırmıyorum insan aç olunca her şeyi kuzu kapama sanıp mideye indiriyor. Allah rızkımızı daima genişletsin..
bende yemek seçmem şükürler olsun ama herkes her yemeği güzel yapamıyor annemden aldığım yetenekle çok güzel lezetli yemek yapabiliyorum annem kadar güzel olmasa da rahmetli babamda annemden başkasının yemeklerini yemezdi sadece benim yaptığım yemekleri yiyordu
Yaprak sarması bulgurla ve kıyma ile yapılıp sumak suyu sıkıldıgında... tam da damak catlatan olur... birde kurutulmus biber ve patlıcan dolmasi, ... Ufff
her şeyi yerim gün gelir ayran ekmek günü gelir sarma, karnına bir yudum lokma gitmeyen insanları düşünüyorum sadece düşünüyorum işte lanet olsun bu dünyaya
Her yapanın yemeğini yemem. Yani damak zevkim uyuşmuyorsa hiçbirini sevemem. Yaprak sarmasını sadece ben yapıyorsam beğenirim. Diğerleri beni ilgilendirmez.
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Yapılan ufak ankete göre Türkiye'de en çok sevilen yemek Yaprak Sarması! Peki siz en çok hangi yemeği tercih ediyorsunuz?
En İyi Cevaplar