bende diyorum ne yapacak fotoğrafı :D Çatalla yiyorum kaşık kaba duruyor :D ama çatalla pastayı alınca tir tir titriyor pasta :D çatalla yerken en kısa süre içinde ağza atmak lazım yoksa düşer pastacık :( :D Ama düşse de tekrar çatalımla alıp yiyorum :D :D
işte bunu yapacaktım :D ben silmişim çekince hemen :D gerek duymadım :D ama sen dün deyince hep kaşıkla mı yiyorsun diye sorayım dedim :D sen getirdin aklıma yani (._.)
8) 8) 8) kaşıkla yeyince daha çok doluyor ağzın 8) daha rahat oluyor 8) niiihahahah :D :D senin bana pasta sözün vardı dimi (._.) senin bana bir sürü sözün var yaw :D ne güzel :D :D :D benim sana sadece 1 çikolata sözüm var :D
yok konu olarak bunlar var sadece :D ama ayrıntıları var :D isim çiziminde mesela :D orada bayağı şey var :D neyse :D :D sen bu yorumun da ekran görüntüsünü al 8) unutma sakın 8) sakla telefonunda 8)
animecigenç yapımı ultra özensiz basit pasta :/ görünümleri hoş değil belki ama lezzetliydiler :D yesen beğenirdin sende diye düşünüyorum :D üstteki bisküvili pasta işte :D alttaki de kek ve puding :D uğraşamam öyle cici şeylerle :D yarın akşam da etimek tatlısı yapmayı düşünüyorum :D etimekleri şerbetleyip üzerine muzlu puding döktükten sonra son olarak da vanilyalı krem şanti dökmeyi düşünüyorum :D güzel olur inşallah (._.)
alttaki 2 gün önceydi :D onun üstündeki de 4 gün önce :D 2 günde bir yapıyorum :D bir yaptığım 2 gün yetiyor :D bu akşam evde değilim :D yarın yapacağım :D etimek yapmayı planlıyorum :D
En İyi Cevaplar