Yeme & İçme Arap dudağı keki sever misiniz? hiç Arap dudağı yediğiniz oldu mu? yer misiniz? SiteninDeliAkıllısıı Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet, tatlı yiyip tatlı konuşmayı seven zıpzıp KS'canlar, peki siz hiç Arap dudağı yediniz mi? Yeterli miktarda tükettiğinizde sağlık açısından da bir sıkıntı teşkil etmiyor. Hatta fayda sağlıyor.Afiyet olsun, efendim. Arap dudağı keki sever misiniz? hiç Arap dudağı yediğiniz oldu mu? yer misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sstny Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 62% +1 yıl Sen naptın yahu, Nike ürünün yan sanayisi gibi ıslak keki bize arap dudağı diye yutturacaksın :/ oktayustapastatarifleri.net/.../islak-kek.jpg 1 3 Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl yok yok bu arap dudağı:D Yorumla Sstny +1 yıl Ben yemem bu numaraları :D Neyse tamam öyle olsun..https://www.youtube.com/watch?v=b1kNqf9GvSQ Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl güdük Necmi iyi yutturdu ama :D Yorumla
DenizArin Takip Et Master Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl 😄 Böyle sorunca yiyesim gelmedi 😑 Keki severim yerim. Arap dudağı yemem 😄 1 4 Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl Yemeyin, yedirmeyin gençler:D Yorumla DenizArin +1 yıl Sen akıllarına sokuyosun milletin, ya yerlerse 😄 Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl bulamaz Arap dudağını nereden bulacaklar:D her yerde bulunanı buldularda Arap dudağı mı kaldı tabiki var ama az var arap dudağı tatlısı:D Yorumla DenizArin +1 yıl Arap dudağı bulurlar ama tatlısını bilemicem 😄 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Benim için soru sordun demek, yine ofsayta düştüm..Arapları severim, keklerini de severim..https://vocaroo.com/i/s0mZDNLZhfHU 1 6 Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl olum bu ney lan ahaha ne adamsın yaa :D gece gece güldürdun :D Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl gol gibi sanki bu :D Yorumla Oluştur +1 yıl Ölecekmiş ölmesin dedim ahuahsdusdh Bu saatten sonra da bırak gol olsun, deminki soruda yaptığım atardan R yapmadan ancak bu şekilde toparlayabilirdim :D Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl seni çılgın şey bu hareketin eig olmalı en tepede olmalı duyan duymayana duyurmali kimse duymadık denemeli:D Yorumla Oluştur +1 yıl Biz yaparsak en iyisini yaparız, rakı koyim mi içicen mi :D Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl karnım aç ciğerim fazlada saapmamak lazım suyu bol olsun:D Yorumla
FrankGallegher Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl yemedim ama benzer tatli cok yedim 1 2 Yorumla FrankGallegher +1 yıl Tesekkur ederim :) Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl afiyet olsun kankacim Yorumla
Meczup_Hatun Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 65% +1 yıl www.onemforum.com/.../arap-duda-nas-l-yap-l-r1.jpgAnnem böyle yapıyorAblam çok uğraşmamak için senin paylaştığın gibi düz yapıyor :D 2 4 Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl hadi yaa yedin mi hiç :D genelde numune tatlılari paylaşıyorum pek bilen olmuyor:D Yorumla Meczup_Hatun +1 yıl Bizde hergün kurabiye ya da kek pişer :DOndan hep çeşit çeşit oluyorHep aynı tatlılar yenmez değil mi :D Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl evet:D bu muhteşem paylaşımlarinin kaynağını sonunda buldum :D Yorumla Meczup_Hatun +1 yıl Hhahaha :D Yorumla
Evinlevin Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl browniye benziyor ama isimden kaybetti Doymadim Doyamadım yiyememelere seni ben 😂😂 3 1 Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl :D. Yorumla
_Bendis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Islak kek bu 😒 gece diye mi böyle yemekler buluyorsun zaten sitedekiler normal değil 🙊 1 1 Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl resmi araştır Arap dudağı çıkacak lütfen üzüyorsunuz beni gençler:D Yorumla
esmeronn Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 56% +1 yıl bu bildiğin browni arkadaşım sen kimi koparıyon 😂😂 1 3 Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl yahu iyi bakın Arap dudağı değil mi :D Yorumla esmeronn +1 yıl hayır 😂😂 Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl haydaaaaa:D Yorumla
Daiblesse Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl ilk kez senden duydum arap dudağı diye ıslak kek yahu bu zaten canımda çekti 🙄 1 2 Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl Arap dudağı yemedim mi hiç? googleye yaz Yorumla Daiblesse +1 yıl ıslak kek yedim arap dudağı olsada yemem isimden kaybetti beni Yorumla
greyfurtgibi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl Bu sacma isimleri kim koyuyor bunlara yav, degisik bir sey de degil hani dudaga falan da benzemiyor. Dümdüz kakaolu kek bu. 1 0 Yorumla
fnur07 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Bildiğimiz ıslak kek bu ne arabi ne dudağı 😂canım çekti bea😂 1 3 Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl Sevgili Fatmanur, bu bilakis arap dudağı, değerli görüşün için şükranlarımı sunuyorum. :D Yorumla fnur07 +1 yıl Ricalar efenim mektup gibi olmuş 😂 Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl :X. Yorumla
Cøsette Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 58% +1 yıl Bunun aslını kremşantili falan biliyordum ben, isimden kaybediyor ama tadı harika. 1 0 Yorumla
blablacı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 49% +1 yıl Sana arap dudagidir yoksa bu bildigin annelerimizin yaptigi benim de cok sevdigim kakaolu islak kek 😂 0 0 Yorumla
SecretMember23 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 72% +1 yıl Arap dudağı yediniz mi diye sorunca uzaklaştım bir an. 😂 Galiba ıslak kek olarak bildiğim için bayağı yemişim. 😂 😂 😂 0 0 Yorumla
-kabirAzabı-1 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Bu kakaolu ıslak kek değil mi?Arap dudağı ise yemem, ırkçıyım ben. 0 8 Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl Bilakis Arap dudağı bu yemez misin yani sen? ben ırkçı değilim, sadece Türklere zararlı olanları sevmem o kadar. Yorumla -kabirAzabı-1 +1 yıl Yemem, algıda bitti olay benim için. Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl vallahi bişey yedirmeden yollamam, al bunu ye o zaman www.kizlarsoruyor.com/.../q7090386-dilber-dudagi-sever-misiniz-yer-misiniz işte bu kadar da misafir perverim. Yorumla -kabirAzabı-1 +1 yıl Kötü zamana denk geldin tatlı yemiyorum artık, bir acı kahven varsan içerim. Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl bekleyin hanımefendi bir bakayım menüye Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl evet buyrun afiyet olsun www.kizlarsoruyor.com/.../q7008711-turk-kahvesinin-muhtesem-faydalarini-biliyor-muydunuz Yorumla -kabirAzabı-1 +1 yıl Teşekkür ettim. Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl ricalar Yorumla
SabitFikirliAdam0 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çikolatalı kek işte bu ne arabı şu pislik ırkı anmayin 2 0 Yorumla
Buzdan_kalp Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Araplara özenmeyin, ıslak kek bu 1 1 Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl bilakis bu Arap dudağı Yorumla
Bbsuy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl ıslak kek diyoruz ona 1 1 Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl bu Arap dudağı araştır nette:D Yorumla
__PrensesCiklet__ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Kakaolu ıslak kek değil mi bu =/ 1 0 Yorumla
heliophilic Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Islak kek bu bildiğin arap dudağı neymiş 1 0 Yorumla
Articuno Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Islak kek miymiş yani Arap dudağı dedikleri 1 0 Yorumla
Çatlakcadı865 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 37% +1 yıl islak kek bu arap marap yok bunda 😂😂😂 0 2 Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl bilakis Arap dudağı:D Yorumla Çatlakcadı865 +1 yıl tamam oyle olsun Yorumla
lyndsey00 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl islak kek diyoruz biz buna 0 1 Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl bilakis Arap dudağı bu Yorumla
Fətih Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Yemedim 1 3 Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl yer misin? Yorumla Fətih +1 yıl Olursa yerim denerim Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl afiyet olsun Yorumla
RobotikHatun Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl ıslak kek bu uydurmuslar resmen 0 2 Yorumla emre996 +1 yıl arap dudaği ne ya 😃 Yorumla RobotikHatun +1 yıl demi 😂çok çirkin ismi Yorumla
En İyi Cevaplar