Yani ben zaten bütün içkileri farklı zamanlarda tattım hiç sarhoş olmadım insan sarhoş olup olmayacağını kestiriyor. Ama cin beni sekte çok fena yaptı. Sarhoş olma seviyemi anlamadım ama allahtan olmadım da😂 Rakı da aynı şekilde çarptığı belli olmuyor pek diğerleri öyle değil oysa özellikle viski ben sarhoş olmadan önceki adımımı hissediyorum resmen
@BlondeCat Rakı içen kadır başkadır bee. Hem Daha once barmenlik yapıyordum bayagı 2-3 sene ordan gelen bir direnç olabilir. Ama sınırımızı geçmemeyi unutmayalım :) Burdan sosyal mesajı da verdim.
Ya sarhos olmak ıcın degıl bunların tadı güzel diye içmeli insan. Ben bu ingilizlere falan bu yüzden bayılıyorum cok klas bır şekilde içip ödeyip gidiyorlar türkler ise o şişe bitecek mantığı :D
Votka viski rakı şarap içtim genelde zamana yayarak ve yanında bişeyler atıştırarak içtiğim için sarhoş olmuyorum sen de deneyebilirsin ayrıca bazen sarhoşluktan zarar gelmiyo ortamına göre 😁
Bende hep öyle farklı zamanlarda içtim öyle devam ediyorum sarhoş olmak için daha hazır değilim ve bence böyle daha zevkli tüm arkadaşlarım sarhoş olup beni eğlendiriyorlar 😂😂
En İyi Cevaplar