Ben içine ne bulduysam koydum bir kasıkta pekmez koydum ama akşam yemeği yerine geçecek

Üstündekilerde sorun yok önemli olan yulafın miktarı. 3 yemek kaşığını geçme ve bu kadar süt çok. Kilo aldırır diyenlere bakma.
4 yemek kaşığı koydum. ya herkes morelimi bozdu
Pişirmek mi ben sütü döktüm yedim bide tadı kötüydü o yüzden kurutemişleri attım içine
Süt az olmaz mı yarım çay bardagı
Pilav gibi olacak desene bende com com süt yapmışım
ben yulafa sadece muz arada çilek katarak yiyorum. senin gibi yaptığının hazır satılanları da var ben sdevmi, yorum böyle
Yulafın tadı kötüymüş
Yorum için teşekkür ederim :)
ilk yediğimde ben de beğenmemiştim hatta midem bulanmıştı ama yedikçe alıştım ve evet sıcak sütle yapılıyor bir tencereye sütü yulafı içine koyacaklarını at ısınana kadar kaynat koy kasene ye
Ne kadar süt yulaf onu da yazar mısın?
onun miktarını göz kararı ayarlıyorum internette bakarsan bulabilirsin heralde
Peki teşekkür ederim
Sen bunları karıştırmışsın amaa 😃😃
Enerji patlaması yaşarsan eğer,
Tırmanacak bir düz duvar var mı çevrende? 😃😃
Dans ederim duvara gerek yok :)
Ahahhahaha
Inşallah dans gereken fazla enerjini boşaltır 😃😃
Yoksa işin sakat 😃😃 😉
Aman be abartma 😑
😃😃😃
Kilo vereyim derken daha çok kilo almayasın 😂😂😂😂
Cevap
11Cevap
yulaf değil ki bu. enerji bombası olmuş. ekmeğe çokella sür ye daha az kalori alırsın
Hiçte bile 😕
ikilik çıkartanın gözünün yaşına bakmazlar. efendi olsunlar
Sıcak sutle cok kotu olur ayrıca kuruyemişleri daha parcalayarak koy icine butun butun atmissin
Bütün olması sorun değil çok abartı olmuş mu
Bunu zayiflamak icin yiyorsan yandin
Vallamı
Yulaf ezmesi sade sutle yenir. Eger cok tatsiz gelirse iki uc tane kuru uzum atarsin. Spora giderken ben de az yemedim. Ama bence yulaf ezmesini birak. Bir sure sonra yiyemezsin
Tuttum 1 kilo aldım bundan napıcam ben o kadarı hem tadı sade sütle kötü
Onu diyorum zaten. Herkesin harci degil yulaf ezmesi yemek. Nesfit al 10 tl 1 hafta gider. Onu da sutle yersin en azindan tadi guzel biktirmaz. Bir de ip atla bol bol
Yürüyüş yapıyorum 1 saat ip atlamadım hiç. şimdi ben bunu yemeyeyim mi
Yeme tabiki. 2 kilo verip 5 kilo alirsin. Evli erkeklere zorla yedirirler bunu gucten dusmesin kilo alsin diye
Aman tanrım 😮😮
😂😂 ahah. Kosu yap ip atla. 1 saat ip atlamak 3 saatlik kosuya bedel. Sıkılastirir bacak boyunu uzatir
Bacaklar kilo vermek istiyorum
Tamam ayni hesap
Tamam teşekkür ederim :)
enerji patlamasi yasanir bununla:)
Offf :(
nolduu
knks valla hiç anlamamki
Ayranlı yarma çorbasına benzemiş :D
Yarma çorbasında kuruyemiş mi olur ula 😀
Evet hiç bir şey begendiremedik sana da hemşeri
Ölme allah gecinden versin :) sen ölme yinede beğenme
Teşekkür ederim hemşerime özel ;)
Sevgilim demeyelim hemşo diyelim. başım gözüm üstüme yiyeceğin katmer olsun be 😊
Başkasını içmeyiz zaten biz ;)
Ha yok biz elimizde yaparız :)
:) :) saol
Soğuk ayaz
Yarım çay bardağı süt koyacaktın, çok olmuş.
Yulaf ne kadar olcak
Şimdi öncelikle sen bunu ne amaçla tüketeceksin o önemli, yulaf ezmesi en kaliteli karbonhidratlardandır ve çok besleyicidir, sporcular için ideal enerji merkezidir, kullanımı da; hergün sabah yarım su bardağı yulaf ve yarım çay bardağı sütle olur, eğer tadını beğenmezsen içine 1 muz dilimleyebilirsin, diğer attıkların fazla olmuş. Kendim de kullanıyorum.
Diyetteyim ben onun için sordum bide ilk defa yiyorum tadı güzel değil :(
İstersen program hazırlayabilirim.
Yok şu yulafı alternatif olarak nasıl tükerebilirm ben var mı farklı fikirlerin
Arkadaşım şimdi şöyle söyleyeyim, sen diyettesin ama nasıl diyettesin yani neler yapıyosun bunları bilmem lazım, mesela bu yulaf ezmesini doğru kullanmazsan kilo vereyim derken daha çok alabilirsin bu yüzden ne desem yanşlış olur.
Doğru kullanımı nasıl
Her sabah dediğim gibi yap bir kase, yanında çok fazla birşey yememeye çalış, öğlen salata hazırla onu ye içine ceviz vs atabilirsin akşam istediğini yiyebilirsin. Sabah kahvaltını yaptıktan sonra egzersiz hareketleri yap, gün içinde bol bol su tüket ve bütün herşeyi düzenli saatlerde yap. İp atla mekik çek ve yürüyüş yap, kendine bir sayı belirle ve belli setlerle yap, yemek tek başına sana kilo aldırır bunları doğru şekilde yakman gerek. önce yürüyüş sonra belli tempo da koşabilirsin.
Çok teşekkür ederim
Rica ederim 💪✌
omen tanrim😱😋
Noldu yaa :(
yemeden enerji patlamasi yasadim
O kadar abartılı yani
aşure yapsaydın bari
😀😀 olmuş işte aşure
Yoğurtlu meyve dene.
Haklısın teşekkür ederim
Rica ederim afiyet olsun 💘
karin doyurmaz yemegin ustune yenir