Yeme & İçme Fare eti Türk restaurantlarındaki menülerde yerini alır mı? Almalı mı sizce? Hüzün_Kovan_Kuşu Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Fare kızartması birçok ülkede meşhur. Birçok insan lokantalarda fare etini tatmak için sıraya giriyor. Peki bu fare etiyle yapılan yemeklerin #Türkiye'de yaygınlaşma ihtimali var mı? #Vietnam'da fare etinin kızartılma aşaması:Fare etinin yapılış aşaması. Fare eti Türk restaurantlarındaki menülerde yerini almalı. Fare eti Türk restaurantlarındaki menülerde yerini almamalı. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Fare eti Türk restaurantlarındaki menülerde yerini alır mı? Almalı mı sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sugibiyim Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Bunu düşünen insanla aynı sofraya oturulmaz, kesin tuvaletten çıkınca elini yıkamıyordur #DünyaSizinOlsunHuzurBenim 2 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kirpi eti yedim gayette güzeldi ancak fare yaşam tarzı göz önüne alınınca pek soframıza gelmez. 1 1 Yorumla mehcab +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu iğrenç sürüngenleri görmekten bile nefret ediyorum, yersem kesin ölürüm. 1 0 Yorumla
ÇepniTürkmen_61 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Fare eti Türk restaurantlarındaki menülerde yerini almamalı. 0 0 Yorumla
Roje_47 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Almalı ilk öncede sana yedirmeli 0 2 Yorumla Hüzün_Kovan_Kuşu +1 yıl E ben zaten tattığım için sordum. Dışarıdan bakıldığında kötü dursa da tadı oldukça lezzetli. Bence yerini almalı. Yorumla Roje_47 +1 yıl Iyy 😭😭 Yorumla
111rose111 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 765 cevap paylaştı. İğrençççç 😒 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar