Yeme & İçme Meyveli top keki 40 adımda bitirebilir misin? _-Öcüü-_ Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu güne kadar çok kişi ile iddiaya girdim ama hiç kaybetmedim. Bu keki 40 adımda değil 60 adımda bitireni bile görmedim. Sen kendine güveniyor musun keki ağzına attıktan sonra 40 adım sonuna geldiğinde bitirebilir misin? Meyveli top keki 40 adımda bitirebilir misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
capkin_kuru_fasulye Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl ben bunları paketiyle birlikte atıyorum ağzıma ya:DDDDDDDD 1 1 Yorumla _-Öcüü-_ +1 yıl ziyaaaaaaa :)) Yorumla
Celik34mb Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl ben onu tek seferde yutarım iddialara açığım 😂👍 1 0 Yorumla
Hyun-A Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 36% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 865 cevap paylaştı. Tamam da böyle bişeyi niye kendine misyon edindin ki 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Anlamadim bunu ben 1 8 Yorumla _-Öcüü-_ +1 yıl Bir top keki yürüyerek 40 adımda bitirebilir misin Yorumla Coffein +1 yıl Topukluyla olabilir :))) Yorumla _-Öcüü-_ +1 yıl 😁çok uyanıksın Yorumla Coffein +1 yıl Ahhaaa dogrusu bu napiim :))) Yorumla _-Öcüü-_ +1 yıl :)) hadi senin ki 50 adım olsun Yorumla Coffein +1 yıl Ahhha kiyak icin saol Yorumla _-Öcüü-_ +1 yıl Sen sağ ol :) Yorumla Coffein +1 yıl tesk Yorumla
Sevgi-li-gunluk Takip Et Master Yaş: 46 , eic 45% +1 yıl hımm nasıl bir iddaa bu denemek lazım merak ettim 1 3 Yorumla _-Öcüü-_ +1 yıl keki 40 adımda bitirmeye çalışacaksın Yorumla Sevgi-li-gunluk +1 yıl denicem bunu boğulmazsam yarın yazarım :D Yorumla _-Öcüü-_ +1 yıl her ihtimale karşı yanında su bulundur Yorumla
Adı_Aylin Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl 40 adım derken? 1 13 Yorumla _-Öcüü-_ +1 yıl 40 adım yürüyerek bitirmeye çalışacaksın Yorumla Adı_Aylin +1 yıl Cok zor gibi görünmüyor. Süre yoksa tabi, yavas yürürse 10 adımda bile bitirilebilir. Yorumla _-Öcüü-_ +1 yıl normal adımlarla yürüyeceksin Yorumla Adı_Aylin +1 yıl Basit gibi görünüyor, meyveli olmasının önemi yoksa tabi.. Yorumla _-Öcüü-_ +1 yıl meyveli olması önemli Yorumla Adı_Aylin +1 yıl Cidden merak ettim.40 adım ve ufacık meyveli bir topkek... Ya aynı seyden bahsetmiyoruz ya da gercekten zor. Merak ettim.. Denicem Yorumla _-Öcüü-_ +1 yıl ben 60 adımda bitiremedim bitiririm diye çok kişi iddia etti ama kimse bitiremez Yorumla Adı_Aylin +1 yıl 60 adım mı? Süre kısıtlaması yoksa eger 3 adımda bile biter...5 dakikada bir adım😉 Yorumla _-Öcüü-_ +1 yıl şöyle yapacaksın ağzına top keki atacaksın 40 adım sayacaksın 40 adım sonunda keki bitirebilmişmisin ona bakacaksın Yorumla Adı_Aylin +1 yıl Yok artik hepsini mi? Yorumla _-Öcüü-_ +1 yıl ister hepsini ister yarısını ister ufak bir parça nasıl canın isterse Yorumla Adı_Aylin +1 yıl Peki. Denerim.. Yorumla _-Öcüü-_ +1 yıl dene bakalım Yorumla
Nigar_Amrah-zade Takip Et Master Yaş: 34 , eic 34% +1 yıl 40 adimmi? cokmuss :D 0 1 Yorumla _-Öcüü-_ +1 yıl dene :) Yorumla
gdsfdsfds Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Bitirebilirim 1 3 Yorumla _-Öcüü-_ +1 yıl bence bitiremezsin :) Yorumla gdsfdsfds +1 yıl Hızlı yerim ben abi kendime güveniyorum 😄 Bir ara denicem hatta 😄 Yorumla _-Öcüü-_ +1 yıl Dene :) Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Rahat bitiririm 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar