En iyi dondurulmuş pizza markası hangisi?

Hazır pizzalar çalışanlar için nimettir açıkçası. Çünkü ev yemeği hazırlamak zor olabiliyor. Bu nedenle hazır yemeklere kaçıyoruz. Hazır pizzalar da favorilerimizden. Ben de çalışan bir anne olduğum için genelde öğle aralarında bu tarz yemekler tüketiyorum.
Kullandığım ve lezzetinden memnun kaldığım birkaç hazır pizza markası var. Bunlar;
Hazır pizza denilince akla ilk gelen pizza diyebiliriz. Hatta en iyi hazır pizza desek yalan olmaz. Ürünleri genelde taze oluyor ve mikrodalgada hemen ısınıyor. Üstelik tadı çok leziz. Fiyatı da genelde 50 TL civarı.
Pınar iyi ki hazır gıda sektörüne el attı. Çünkü o kadar lezzetli hazır pizzalar üretmeye başladılar ki damağı tadınızda kalıyor. Sanki ev yapımı. Üstelik birçok çeşidi de mevcut. Fiyatı da 65-70 TL civarlarında.
Superfresh hazır gıda sektöründe en çok bilinen markalarından açıkçası. Özellikle öğrencilerin çok fazla tükettiği bir marka. Karışık pizzası ef-sa-ne! Kesinlikle deneyin. Dondurulmuş pizza markaları arasında şimdiden en bilinen marka oldu bile. Fiyatı da 60 TL civarlarında.
Dr. Oetker'in bu mozzarellalı pizzası peynirli pizza sevenlerin ağzına layık. Ben bazen et ürünlerini kaldıramıyorum, böyle durumlarda markanın peynirli pizzası tam benlik oluyor. Üstelik peyniri de tazecik. Fiyatı da 56-60 TL civarlarında. Zaten market pizzası olarak biliniyor. Carrefour, Migros, Macro Center gibi birçok marketten satın alabilirsiniz.
Alaturka pizza hayranıysanız Pınar'ın alaturka pizzası tam size göre. Yeterli acı seviyesinde. Taze de oluyor genelde. Fiyatı da 50 TL civarında. Donmuş pizza denilince genelde saılıyor ki pizzalar kurumuş ve taze değil. Ama Pınar'ın bu ürünü hiç de öyle değil. Tavsiye ederim.
Acılı tatları seviyorsanız Feast'in meksika usulü pizzası tam size layık. Ben acıyı çok seven bir insanım, mide problemleri yaşadığımdan dolayı çok tüketemiyorum ama ara sıra kaçamak yapıp bu acılı pizzadan yiyorum. 45 TL civarında bir fiyatı var.
Ekstra karışık pizza arıyorsanız Dr. Oetker Guseppe Supreme Extra Karışık Pizzası tam size göre. Üstelik yumuşacık. Ben pizzada yumuşak olup olmamasına çok dikkat ederim. Allahtan bu ürün yumuşacık. <3 Fiyatı 41 TL civarı.
Şok marketler satılan bir ürün. Öğrenci dostu bir pizza diyebiiriz. Fiyatının uygunluğuyla öğrencileri cezbediyor. Bi tadın derim.
Önerdiğim marka ve ürünleri umarım beğenirsiniz. Afiyet olsun şimdiden. :)
Dr. Oetker idare eder ama genel olarak dondurulmuş pizzalar kötü. Çünkü pizza kendinde yapsan pizzacıdan da alsan maliyeti yüksek. Ucuza kaçmaya çalıştıkça tadı bozuluyor.
superfresh
Ben sadece İlk baştakine görüyordum marketlerde diğerlerini hiç görmedim hiç de almadım lahmacundan başkasını da yemem... hayatımda şimdiye kadar sanırım sadece iki ya da üç defa pizza yedim. Bir tanesi de Venedik'te...
Bunların hepsini denedim bir numara Dr. Oetker derim. Superfresh ise en kötüsü, bedava verseler almam bir daha.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ben DR. Oetker'in pizzasını çok beğeniyorum, dondurulmuş gıdaları neredeyse hiç tüketmem fakat nadiren bu ürünü kullanıyorum
Dr. Oetker'in pizzalarını daha çok sevmiştim. Genelde dondurulmuş pizza tercih etmiyorum tabii.
Hangisinin gramı fazla ise. d Tatları genel olarak aynı geliyor bana.
Hepsi birbirinden beter tatları çok kötü verdiğin paraya yazık
Bence Super Fresh, dondurulmuş ürün kullanma ihtiyacım olursa hep Super Fresh kullanırım. Bugüne kadar sonuç hep iyi oldu.
Bak ne yap biliyor musun? Ekmek hamuru al. Tepsiyi yağla ve 2 hamuru elinle tepsiye yay. Tabanına ketçap sür olmadı salça sonra malzemeleri diz. Sucuk salam zeytin vs. sonra en üste kaşar. At fırına en güzel pizza :)
Dr. Oetker'inki daha iyi ama onun Guseppe markası en iyisi :D
Pınar pizza. Ama tabi annemle beraber yaptığım pizza gibi güzel olamaz.
Çok yerdim eskiden bunlardan ama dısarda satılan pizzalar kadar lezzetli degil 😊
Öğrenciyken bim'in pizzasını denemiştim. O zamanlar çok lezzetli gelmişti.
Genelde düzgün bir restorandan söylüyorum ama illa evde kendim alıp yapacaksam Dr. Oetker Pizzası diğerleri çok kötü yenilmez bile.
Şuna vereceğin parayla zaten bir pizza yiyorsun Dominostan felan :D
BİM pizzası gariban gibi kalmış orada xd Superfresh iyi bence
A101'de Nimet Pizza var, hem ucuz, hem de lezzetli
A101'de Nimet Pizza var, hem ucuz, hem de lezzetli
Superfresh gerçekten güzel.
A101 deki pizza, hamuru tatlı değil gayet güzel
süper fresh denedim gayet lezzetli
olmazdı zaten. s. s 😂
pınar ya da dr. otker al biminkini alma güzel değil.. ama gece gece ne canımı çektirdin varya ağzım sulandı salyalarım aktı 😂😂
Pınar alma geçen 3 tane yedim doyurmadi bile
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş