Öğrenci evinde yemek sorunu lütfen yorum yapın?

Ev arkadaşm yemek yapmıyor yemek yiceği zaman sadece kızartma yapıyo kendine yetcek kadar. çok nadir tencerede yemek yapar o da üşengeçlikten yapmıyor

Bense artık evde yapıyorum bişey yapınca geliyo bakıyo ne pişiyo diye. bende gel açsan diyorum bir iki olur anlarımda. gıda benim sonuçta ben kendime göre iki günlük yetcek kadar yapıyorum. O ise kilosu olduğundan Geçen yersin dedim yemek yaptım üç çeşit bol ken yesin ne olcak diye düşündüm. yemeğin hepsini doldurdu tabağına bana sordu yicekmisin dedim sonra yicem. Baktım tencere boş.

Yok bende öğrenciyim ikimize yemek yapmaklamı uğraşcam kendi üşengeçlikten yapmıyo. ben kendime bakarım bir. ama işte yapınca bakınca kız tek mutfakta yiyemiyorum. Kendi yemeğimden yese kendine kızartma yapınca iki üç tane tabağından uzatıyo sonra ben odama geçiyorumm deyip gerisini yiyor ben ise bişey yapınca kendi tabağıma nekadar koydu isem onada aynı koyuyorum eşit. Ama yine ben kendimi kötü hissediyorum

Kendime ttencerede yemek yapınca demesem ayıp olırmu. Yok kendi yapsın ozaman ki napsam Sizce
Öğrenci evinde yemek sorunu lütfen yorum yapın?