Kızlar merhaba, malum yağlı yemekler çok sağlıksız. Ben de internette bir araştırma yaptım tefal actifry'in çok sağlıklı ürünler pişirdiğini okudum. Aranızda kullanan var mı?Tefal Actifry
merhaba, ben kullaniyorum. Sadece patates kizartmasi yapmiyor, bir cok saglikli yemek secenegi sunuyor. Hem az yagli cok saglikli, hem de yemegim yandi derdi yok cunku zamanlama secenegi var ve tadi gercekten normal yagli yemeklerden farki yok. Mutlaka alin derim, ben cok memnunum :)
kesinlikle çok kullanışlı çokta pratik işten gelir gelmez içine istediğim şeyi atıyorum ben sofrayı hazırlayana kadar hepsini yapıyor özellikle okuldan dönen çocuğuma atıştırmalıklar hazırlıyorum. dakikasını ayarlayıp bırakıyorum çevirme yanma derdi yok hazır olunca zaten duruyor. inanılmaz rahat bir ürün.
ben de actifry kullanıyorum her şeyi yaptığım actifry da geçenlerde balık yapmayı denedim tam da balık sezonuyken ve sıfır yağ koydum kızlar çok güzel oldu kesinlikle deneyin derim ya balık seviyorsanız özellikle palamut :)
kızlar ben de actifry kullanıyorum hatta kış sezonu gelince kestane kabak tatlısı falan yapar mı diye onları da denedim yapıyor valla aklınızda bulunsun baya da güzel oldu :D
tadı baya güzel oldu actifryı geçen ben aldım da sonra da patatesin dışında bişiler de yapılıyormuş içindeki kılavuzdan çıktı ben mesela kanat yaptım hatta ben yağ koymadım çok yağlı yiyecek sevmediğim için baya iyi oldu ya böyle yumuşak bir et tadı oldu
En İyi Cevaplar