Urfada yersin canim hatta disaridan gelipde bir süre sonra gecenin bir vakti gidip ciger yersin yemek icin can atarsin hatta yurek karaciger bobrek bir arada yiyoruz daha guzel geliyo dil ve beyin yemem ayrica osmaniyedede gercekden cok güzel ciger yapiyorlar sirf ciger yemek icin osmaniyeye gidiyorum bir dene derm
Çerkez kızına sormuşlar ''Tavuğun neresini yersin?''diye o da''Derisi ile gerisini ''demiş. İstanbul kızına sormuşlar ''Mandanın neresini yersin?''diye o Çerkez kızından geri kalmamak için ''Derisi ile gerisini''demiş.. Kuzunun pöstekisi, boynuzu ve tırnakları hariç her yerini yerim..
Ben sana küsüm öncelikle :( unuttun beni. Ben adanalıyım. Şırdan, mumbar, paça, ciğer hastasıyım. Ama öyle her yerden yemem. Şırdancıların %90 u küryt %10 uda arayp. ;) Çok titizimdir. Kürytten yiyecegime araptan yerim şırdanı. Tipten anlarım neyin ne oldugunu
Sadece güzel yapılmış kokoreç hoşuma gidiyor. Bunun haricinde tüm sakatat yemekleri, gözüme Addams ailesinin akşam yemeği menüsü gibi görünüyor. 2.bp.blogspot.com/.../addams-family.jpg
Ben çocukken konuşmuyodum babanem dil yedirdi tadı mükemmeldi ama pişmeden önceki görüntüsünü görünce bir daha yemedim ama tadı çok güzel. Ciğer falan asla yemem
Nohut durumu yedim ilk duydugumda o ne be demistim nohut ve durum falan ahah Antepli arkadasla Antebe gittigim zaman sabah kahvaltisinda yemistim cok guzeldi 😃
https://www.youtube.com/watch?v=Uud6PuiGIJs o zaman sen bu videoyu izleme sincap avlamak temizlemek ve yemek düşündüğünden çok daha lezzetlidir bu arada ;) yemişliğim de vardır bu arada :))))
bu koku alma özelliği iyi birşey mi kötü birşeymi bilmiyorum pastörize sütle normal sütüde ayırt edebiliyorum :D :D :D küçükken dedem bizim dana cins köy sütünü içmez şehir sütü varken diyordu :D :D
işte ben içmezdim zorlarlarsa hiç birşey yeyip içmezdim :D :D :D ciğer ye kan yapar dediklerinde benim kanım bana yetiyo karışmayın diye karşı çıkıyodum, gerçi hala aynıyım ama :D :D
Tadını geçtim kokusu ve görüntüsüne bile tahammül edemem. Bir tek ayağım kırıldığında annemi kırmamak için burnumu ve gözlerimi kapatarak:) paça çorbası içtim. O da işe yaradı iyi geldi :)
o etlerin nasıl oluştuğunu anlatmama gerek dimi ham maddesinin nereden geçtiğini biliyosundur kebabı iskenderi bende severim ama ekstradan kokoreçte vazgeçilmez
Bak takipte edemiyosun babasi degil annesiydi annesine beddua etmisti sebebide ablasindan daha cok is yaptirmasiydi birilerini savunmadan once konuyu bilki komik duruma dusme uzman 😂
En İyi Cevaplar