Yeme & İçme Magnum mu Cornetto mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İkisinide çok severim. Cornettonun karamellisi çok güzel bol karamel var içinde. Magnumun çikolatasına bayılıyorum. Kışın hep canım dondurma çeker yazın çekmez :( Magnum Cornetto Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Magnum mu Cornetto mu? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
siyahkravat Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 41% +1 yıl ikside dondurma değil, üzerinde küçücuk yazılarla yazmışlar. " Meyveli buz " yazıyor. Gerçek dondurmaları tamamını tavsiye ederim... 0 2 Yorumla siyahkravat +1 yıl Gerçek dondurma tamamını tavsiye ederim 😊 Yorumla siyahkravat +1 yıl Ben ne yazıyorum ne çıkıyor 😊 Yorumla
MimarArchitect Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Eskiden magnum alamazdıkŞimdi büyüdük yiyioruz hiç birşeyin tadı kalmadı. :/ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Az yicen öz yicen :D o zman tadı çıkar Yorumla MimarArchitect +1 yıl Hayır ulaşabildiğim tatsız gelmeye başladı. Yorumla
illalazımmıki Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl cornetto. magnumu sılah olarak severim :p çıkarcan cantadan ace cıkarır gıbı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Magnum sesi efso o yüzden magnumGerçi aynı ses hıyardan da çıkıyor 0 0 Yorumla
may-jailer Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Günde en az 2 tane magnum yediğim zamanlar vardı. Kurtuldum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Magnum bogrtlnli yiyrmm o beyz cikoltalıda cok iyi karamel ve kakaolu magnum cestleri on numara ya he o cornetn ustndeki cikolta ve bal hastasyım :P 1 0 Yorumla
Lonelywarrior40 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 41% +1 yıl Dumanı delice iri bir bardak salep. 0 0 Yorumla
greeneyes Takip Et Master Yaş: 49 , eic 47% +1 yıl Hemde o antep fistikli olan cornetto:) 0 0 Yorumla
BurCuuu02 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Magnum 2 ısırıktan sonra daha yiyesm gelmiyor :D 1 0 Yorumla
Mmrlkkynns Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Çubuk dondurmayı sevmedigimden tabiki cornetto😋😋 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 956 cevap paylaştı. cornet candır. 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar