Biliyorsunuz aralık ayındayız.. Havalar soğuk.. İçimizi ısıtan sıcacık içekler akla gelir kış ayları denilince.. Oysa sofralarımızı süsleyen yemek öncesi görsel şölen olan çorba çeşitleri vardır esas.. Ben onlara "büyük sıcaklar " diyorum.. Ihıhıhı :)) Herkes en sevdiği çorba çeşitlerini yazsın.. En sevdiğiniz çorba /çorbalar nelerdir? benim ; kremalı mantar , kremalı sebze , kremalı tavuk , tarhana , domates ve pirinç çorbasıdır.. ya sizin :)) ? #Apple
Çorba severim aslında ama 1-2 senedir hiç içmiyorum. :) En çok yayla çorbasını severim, bazıları ona yoğurt çorbası da diyor, her yöre de farklı geçiyor adı. İkinci olarak da tarhana çorbasını severim, eşsiz bir lezzet... 😋 :) Senin sevdiğin çorbaların arasında olan, domates ve prinç çorbasını hiç denemedim. İnternetten baktım da, domates çorbası güzel gözüküyor... denemek isterim.
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnan limonlu , pirinç çorbası da bir enfes.. Ama doğru tarifle pişirmek önemli.. Yoksa her tarif iyi sonuç vermiyor :)
Domates çorbası da güzeldir , hiç pişman olmazsın :))
O çorbaları bana yapacak birisi yok, ben kendim internetten tarifine bakıp yapmaya çalışacağım. Büyük ihtimalle ilk kez deneyeceğim için, güzel pişiremem o çorbayı. Bu yüzden tadını sevmeyeceğim, o kesin. :) En iyisi dışarıda içeyim o çorbaları. Teşekkürler... :)
O zaman benim çorba hayalim yalan oldu. :( Senelerdir kendi yemeğimi yaparım ama bir kere bile çorba yapmadım. Şimdi çorba yapmayı denersem, başarısız bir deneme olur. Bu çorbaları iyi pişiren birisini bulana kadar içmem çorbaları. :( :)
En İyi Cevaplar