Bir türlü istediğim tatta beyaz peynir bulamadım. Sert ve kokulu peynirlerden nefret ederim, yediğimde bir koku gelsin istemem. Bir de yumuşak severim. Var mı sizin yediğiniz güzel peynir markaları? Sizce en iyi beyaz peynir markası hangisi? Beyaz peynir önerisi? En iyi peynir hangisi?en iyi beyaz peynir
Kahvaltının vazgeçilmezi beyaz peynir. Kültürümüzün en güzel lezzetlerinden bir tanesi. Sabah beyaz peynir yemeden uyuyamayanlardanım. Lezzetli ve kokusu ağır olmayan peynirleri seviyorum. Bu yüzden piyasada denemediğim peynir markası kalmadı. Ezine peyniri ve kaşar peyniri konusunda da uzmanlaştım diyebilirim. Bu yüzden hem en lezzetli peynirler hem de Ezine ve kaşar peynir markaları hakkında bilgi vermek istiyorum. Biraz Türkiye’nin en iyi peynirleri hakkında konuşalım!
En İyi, Lezzetli Beyaz Peynir Markası Hangisi?
1- Sütaş Peynir
Türkiye’nin en iyi peynirleri
Süt ürünlerinde en önde gelen markalardan biri olan Sütaş, beyaz peynir konusunda uzman diyebilirim. Hatta benim için en iyi beyaz peynir. Tam yağlı, yarım yağlı, light ve süzme çeşitleriyle kahvaltımın her zaman vazgeçilmezi. Asla ağır ve rahatsız edici bir kokuya sahip değil. Lezzetli ve aromalı bir tadı var. Hijyen koşullarına ve kalitesine en güvendiğim marka olduğu için soframdan eksik etmiyorum.1 kg Sütaş tam yağlı beyaz peynirin fiyatı 28.90 TL.
2- Murat Bey Peynir
Peynir markaları deyince Murat Bey peynir en önde gelenlerden biridir. Benim için en lezzetli beyaz peynirlerden birisi Murat Bey. Ağır bir kokusu yok. Peynir çeşitleri bakımından oldukça zengin bir marka. Kahvaltılarınıza renk katmak için tercih edebilirsiniz. Murat Bey Sürmeli tam yağlı peynirin 700 gramı 25.89 TL.
3- Tahsildaroğlu Peynir
Reklamlarıyla dikkatimi çektiği için denediğim bir peynirdi. Lezzeti ve kıvamına bayıldım. Yoğun ve ağır bir peynir kokusuna sahip değil. Birçok farklı çeşidi olsa da ben en çok beyaz peynirini seviyorum. Tahsildaroğlu tam yağlı beyaz peynirin 800 gramı 30.95 TL.
4- Ekici Peynir
En kaliteli peynir deyince akla gelen bir diğer marka Ekici. Kıvamı ve lezzeti tam benim sevdiğim gibi yumuşacık. Ağır ve rahatsız edici bir kokusu yok. En kaliteli peynir markalarından biri diyebilirim. 1 kg Ekici beyaz peynirin fiyatı 32.90 TL.
5- Pınar Peynir
Tüm süt ürünlerini sevdiğim Pınar markasının beyaz peynirini de tercih ediyorum. Kıvamı ve lezzetli oldukça iyi. Kokusu yok denecek kadar az ve ağır değil. Birçok farklı peynir çeşidini de çok seviyorum; süzme favorim. Pınar tam yağlı beyaz peynirin 800 gramı 32.95 TL.
En İyi Kaşar Peyniri Markası Hangisi?
1- Sütaş Kaşar Peyniri
Peynir markaları
Benim her çeşit peynirde ilk tercihim her zaman Sütaş. Sütaş kaşar peynirinin sütümsü tadına bayılıyorum. Ağızda eriyor ve harika bir lezzet bırakıyor. Yumuşacık bir kıvamı var. Rahatsız edici bir kokuya sahip değil. 400 gram Sütaş taze kaşar peynirin fiyatı 24.34 TL.
2- Ekici Kaşar Peyniri
Peynir markaları
Ekici kaşar peynirinin ağızda bıraktığı süt tadına bayılıyorum. Hafif bir lezzeti var. Kokusu da ağır değil. Kıvamı yumuşacık. Benim en sevdiklerim arasında. 600 gram Ekici kaşar peynirin fiyatı 27.79 TL.
3- Murat Bey Kaşar Peynir
Peynir markaları
Murat Bey markasının en sevdiğim peyniri kaşar peyniri. Tost yaparken kullanmayı çok seviyorum. Lezzeti ve kıvamı yerinde. Diğerlerinde olduğu gibi süt lezzetini alıyorsunuz ve gerçek bir peynir yediğinizi anlıyorsunuz. 400 gram Murat Bey taze kaşarın fiyatı 23.90 TL.
4- Tahsildaroğlu Kaşar Peyniri
Kaşar peynirinde en güvendiğim bir diğer marka Tahsildaroğlu. Lezzeti ve kıvamı ile en sevdiklerim arasında. Pazar kahvaltılarında ve tostlarda çok seviyorum. 400 gramı 26.90 TL.
5- Pınar Kaşar Peyniri
Peynir markaları
Her markette kolayca bulabileceğiniz kaşar markası Sütaş'tan sonra Pınar. Sütlü kaşar kıvamını Pınar’dan da alıyorum. Kokusuz kaşar peynirlerinden biri. Tereddüt etmeden tercih edilecek bir marka. 400 gram Pınar taze kaşarın fiyatı 29.95 TL.
En İyi Ezine Peyniri Markası Hangisi?
1- Yükseloğulları Ezine Peynir
Peynir çeşitleri
Ezine inek peyniri deyince en sevdiğim marka Yükseloğulları. Peynirleri %100 doğal. Ezine yöresinin taze inek sütlerinden üretiliyor ve çok lezzetli. Lokum kıvamında diyebilirim. 350 gramı 20 TL.
2- Tahsildaroğlu Ezine Peyniri
Tahsildaroğlu markasının Ezine peyniri çeşitleri de mevcut. Kıvamı ve tadı benim sevdiğim gibi. Ne çok sert ne çok yumuşak. Ağır ve rahatsız edici bir kokusu yok. 600 gramı 40.45 TL.
3- Ali Pekin Ezine Peyniri
Çanakkale’de üretilen en lezzetli Ezine peyniri markalarından biri. Çanakkale’de yeme fırsatı yakalamıştım. Oldukça lezzetli bir aromaya sahip. Ağrı bir kokusu yok. Kilosu 42 TL.
4- Şık Ezine Peyniri
Peynir çeşitleri
Çanakkale Kocabaş Peynir Tesislerinde üretiliyor. Hijyenik bir ortama sahipler. Ve peynirin lezzeti efsane güzel. Kokusu ağır değil. Kilosu 50 TL.
bak senin ilacın kesin bende.. Ama umarım evin uzak değildir.. ben de yıllarca düzgün b. peynir ve s. zeytin aradım.. En son 8 sene önce bir arkadaşın tavsiyesiyle buldum. Çok müşterisi olan bir yer ve fiyatlar da uygun.
Peynir benim için sadece kahvaltının değil, günün her anının vazgeçilmezi en güzeli de sütaşın peyniri bence, hem tadı yerinde hem de her sofraya yakışıyor. Bu ay aylık market alışverişimi yaparken yine bol bol peynir aldım ama bu sefer vakıfbank worldcadın gıda alışverişi kampanyasıyla daha uyguna aldımi. Kasap, manav, market hepsi dahilmiş. tek seferde yaptığım alışverişlerde worldpuan kazandım,.
En İyi Cevaplar