Çay çay çay ☕ Kız Kulesi'ne gitsek de yine çay.
Ne yapsak, ne etsek derken kendimizi Kız Kulesi'nde çay içerken bulduk. Bir de bu fotoğrafı çekerken odak manzarada mı yoksa bardakta mı olmalıydı 😂 #çay

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çay çay çay ☕ Kız Kulesi'ne gitsek de yine çay.
Ne yapsak, ne etsek derken kendimizi Kız Kulesi'nde çay içerken bulduk. Bir de bu fotoğrafı çekerken odak manzarada mı yoksa bardakta mı olmalıydı 😂 #çay

Cevap
4Cevap
çayı şekersiz içiyorum o manzaranın tadı başka türlü çıkmıyor zaten odak da kesinlikle manzarada olmalıydı bardak detayı ikinci planda kalır tabiatı kapatmaya gerek yok
Kız kulesine nasıl girdin gidiş ücretli mi veya çay ne kadar mesela
Teşekkür ederim Peki yiyecek içecek hakkında bilgi alabilir miyim
Peki teşekkür ederim. 15 yıl İstanbul'da yaşadım ama Param yoktu girmeye çocuk olduğum için
Bardağa göre değişir, o bardağa rahat 6-7 tane atarım sonra bir tadım testi yaparım eksik var mı diye
Çayla pek aram yok olsa bile 1-2 şeker yeterli
Şeker atmıyorum yanında kadayıf güzel gider 😂
11 yıldır şeker kullanmıyorum hoJam
2 şeker yeterli
Yarım..
Şekersiz
Çayı şekersiz içerim
Çay sevmem
Sekersız
Sıfır şekerli
Şeker kullanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Manzara şahane devrem, ayağınıza sağlık! Fotoğrafta odak noktası kesinlikle o çay bardağı olmalı, neticede milli içeceğimizden bahsediyoruz ☕
Şeflik tecrübesiyle söylersem; çayın o gerçek aromasını ve demi hissedebilmek için ben tek bir şeker bile atmam, tam bir şekersizciyim! Şeker girince çayın o güzelim buruk tadı kaçıyor gibi geliyor bana 🍃
Harika bir manzarada çay keyfi gibisi yok gerçekten. Peki senin çay tercihinde durumlar nasıl devrem, çayı bol şekerli sevenlerden misin yoksa şekersizci tayfadan mı?