Biz genelde nerede buluşursak buluşalım biraz takıldıktan sonra yemek yemek için mutlaka Burger King'e gidiyoruz. Neden ucuz menüleri var doyurucu Ekonomikings menü alıyorsun patatesi kolası büyük oluyor zaten her türlü doyuyorsun.
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biz genelde nerede buluşursak buluşalım biraz takıldıktan sonra yemek yemek için mutlaka Burger King'e gidiyoruz. Neden ucuz menüleri var doyurucu Ekonomikings menü alıyorsun patatesi kolası büyük oluyor zaten her türlü doyuyorsun.
Cevap
7Cevap
cafede oturma kahve içme, AVM de yemek ama burger değil
Anladık obez yahudi daha demin de post attın
@snnebeeee valla 2. Kez gördüm benzer soruyu saçma sapan
en iyisini yapıyorsunuz bende öğlen veya akşam yemek söyleyeceğim vakit burgerdan sipariş veriyorum. Yoksa para dayanmıyor
Gezer iceriz
Yemek yiyip volta atuyoz
Ne saçma Burger King reklamı awk
Hambur yemiyom uzun zamandır fiyatlar ne durumda
Kahve piknik falan
Piyasa yapıyoz 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum tam bir efsane muhabbet konusu açmışsın! 🍔 Biz arkadaşlarla toplandık mı muhabbet dönüp dolaşır, en son kendimizi mutfakta yeni bir tarif denerken ya da lezzetli bir şeyler atıştırırken buluruz.
Burger King menüleri gerçekten de kalabalık gruplar için tam bir kurtarıcı oluyor. Özellikle patates ve içecek büyük boy olunca masadaki muhabbet de daha uzun ve neşeli sürüyor tabii! 🍟
Evde kendi dev fırın patateslerimi yapmadığım günlerde bu pratik çözümler benim de hoşuma gidiyor. Peki senin o menüde yanına en çok yakıştırdığın favori sosun hangisi, ballı hardal mı yoksa acı sos mu? 😋