Bilenler bilir bi zamanın en ucuz malzemeli bi o kadar tatlı en mutlu eden waffleydi 🧚♀️🌺🥰hayırlı akşamlar diliyorum herkese... 

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Cevap
16Cevap
Bu değilde bakkalda satilan açık gofretler vardı onların tadı bi ayrı güzeldi. Şu an o tadı hiçbirinde alamıyorum.
Çok severim halen var o gofretler alırım
Var evet ama aynı tadı bulamıyorum. O zaman çocuktuk ve yoktu diye mi öyle lezzetliydi bilmiyorum. Mesela birde eskiden teneke de satılan beyaz peynirler vardı. Onların da tadını alamıyorum artık. Kısaca her şey eskiden güzeldi
Tada tuza bakarsak hiç bir şey yenip içilmez yaşanılmsx bile mecburuz bi şekilde tat almaya
Orası öyle de işte ….
çocukluğumuzun efsanesi be petibör bisküvi arasına lokum sıkıştırıp yemenin tadı şimdi hiçbir pahalı tatlıda yok haklısın
Çok severim halen 🥰
Bir defa yedimve hiç güzel gelmedi ama hazır geliyordu bize belki ondan beğenmedim.
Ev yapımı taze olur daha güzel tadı tabi tercih birazda damak zevki meselesi 🧚♀️
Evet severim hele birde güllü lokumsa harika oluyor.🥰✨
Güllü lokum evet
Ay evettt 🥰 çok güzel anı ve tad... Hey gidi çocukluk... Şimdi şeker tuketmiyoruz tabi 😏
Ayda yılda bir tatlı krizim var mecburum şeker tüketirim😂🤭
Şifa olsun 🥰 vücudun ona da ihtiyacı var 😋
AMİN sorma zombi gibi ölücem tatlı diye bugün 😂🤭
😂 ahahah afiyet olsun. Tutuyor arada krizimiz 😋
Sağol bi de şiştim sarı inek gibi inşallah bir kaç güne dönerim eski ayarlarıma😂😅
😂😂 ya. Bı tek ben kendime böyle şeyler söylüyorum sanıyordum 😂😂 iyi güldürdün beni. Aynen geçer bıkac güne 😋 limonlu yeşil çay iç bol bol 😝
Tek sen olurmusun hiç hepimiz öyle yaprak kıpırdasa batar sebepsiz yanma üşüme ağlama valla ne çektik bee çok zor kadın olmak çok 😅hep gül inşallah canısı iyi bak kendine🤗🙏
Sende hep iyi ol 🥰🌺💕
🧚♀️🤗🙏amin sağol canıım
Şunu tüm hayatım boyunca 1 kere yaptım ve güzel değildi.
Bide ben yapayım belki tadı fark eder olmaz mı bak kola da var yanında sen seversin 😂🤭
Sizin yaptığınızı bilemeyeceğim ama kola içmiyorum kahve ya da su tercih ederim teşekkür ederim efenim ☕️
Kahve severiz efendim rica ederim hayırlı akşamlar
Ee yapıyomusunuz hahaha benim waffle noldu şimdi
Bilmiyorum geri çevirdiniz gibi geldi bende yapmadım hazırlıyorum fakir waffle😂🤭
Fakir demeyelim hepimiz o günlerden geçtik ahahah
Fakir ama gururluyuzdur 😅😅😂bilirim biz öyle bi nesildik
Çocukluğumun tadı çok seviyorum
Ama şimdilerde o eski tat yok ya
Kendin alıp yapıcan daha güzel bir çok tatlı ya değişmem bi çok şeyin tadı kalmadı eskiye dair ama yetiniyoruz
Evet bazen alıyorum şekerleme Çin'in önünden geçerken o beyaz sade lokum marketten finger bisküvi evde çay ile birlikte keyifli oluyor
Ailecek her şey güzel tatlı eskiye dair ufak bir anıyı bile unutmasak oda yeter
Çok haklısınız belkide o çocukluğumuzda ki yokluk her şeyin az az olması bunu bu kadar tatlı yapıyordu şimdi herşeye ulaşabiliyor şunu fakat o ruh yok
Tatlı her şey çeşit çok ama mutsuzuz biz şu tatlıyı yaparken on takla atardık annemin eline bakıp baklava gibi gelirdi
Evet bütün aile bir arada bi bakıyorsun anne dağıtacak tabağı ortaya koyacak da biz kardeşlerle beraber yicez
Ne güzel günlerdi tabakta kalmaz çok yedin az yedin diye kavga çıkar o kardeşlik bile yok artık mal miras kavgası var çogunda
Evet ya şimdi ki kardeşler daha çocukken mal mülk para peşinde
Sade lokum ile çok güzel oluyor arada bir yaparım hazır olanları var ama o tadı vermiyor
Kendin yapıcan bunu hazır değil o anki tat tazelik kokusu bi başkadır
Evet bende ondan bahsettim hazır olandaki nemli bisküvi gibi dağılıyor oysa taze petibör öylemi neyse bugünlük elmalı kurabiye ile idare edeyim
😅😅afiyet olsun elmalı kurabiyede güzeldir
Teşekkür ederim sizede afiyet olsun. Evet güzel bizim burdaki pastanelerin huyu değildir nasıl olduysa bugün getirmişler
Rica ederim şans bu elmalar degerlenmiş hem kışın en güzel giden tatlı
Evet kısmette bu varmış yanınada şekerpare aldım
Yakışır şekerpare de yanına afiyet olsun
Çay kurabiye ikilisi yaptım artık yatma vakti geldi televizyon izleme alışkanlığım yok radyoyu açtım yatacağım. İyi geceler mutlu yarınlar dilerim
İyi geceler sizede mutlu yarınlar diliyorum
Biskuvi tatlı lokum zehir gibi tatlı bayıyor ya lokum sadece kaymakla gider sekerini kessin diye
Doğrudur damak zevki meselesi saygı duyarım 🙏
Severim bazen yerim..
Bende bâzen yerim hep yenmez bu
Severüm annemi hatırlatıyor bana
Kıyamam sana 🤗🥰
Eskiden cami çıkışlarında dağıtılırdı 😅
Ne varmış bizde camiden çıkan yakışıklıyı beklerken aldım bi tane kan şekerim düşmüş 🤭😅
Şifa olsun 😅
Enerji olsun bee patron dua et 😅😅
Fazla enerji iyi değil geceleri uyutmaz 😁😁
Yapma yanarım offf offf😂😂
Ahaha sustum 😁
Eee bakarız bi yoluna napalım ihtiyaç anında 🥳🥳
Orası sende artık 😁
Kuşum waffle sevmem ama bu benim için okey🫠
Lokum arası kıstırma waffle atasıdır hiç birşeye degişmem bunu şifa olsun esmoşum🧚♀️
😘
🥰🤗
Evet severim hayırlı akşamlar
Teşekkürler efendim soruya renk kattınız 🙏
Bayılırım
Güzel olur çok
Eski usul waffle candır, ben varım 😂
Güzel
Severim
Güzel oluyor tabii
Sevmem ya
Hey gidi günler
Çok yaşlı hissettim😂
Aha sen mi ben yaşımı hiç söylemeyim 🤣
Yaa ciddî mi burada çogunun yaşı yalan ama moral olsun sanada 😂😂
Sağol çok çok selam ederim veeee 50
Ve aleyküm selam👋 ayrıca iyisin burada 55 ve yukarısı var çogu 101 yazıyor
Aleyküm esselam 👋 doğrudur teşekkür ederim
Rica ederim aramıza hoş geldiniz bu arada başta sıkıcı gibi eleştirili ön yargılı durur ama kaliteli can arkadaşlar da var modunuz düşmesin hayırlı akşamlar diliyorum
Çok teşekkürler ederim çok naziksiniz hayırlı akşamlar sizede 💐
🙏🙏🙏
Hayır
sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir nostalji yakalamışsın, görünce yüzümde kocaman bir tebessüm oluştu! 😋 Bizim çocukluğumuzun, mahalle arasındaki o efsane "milli waffle" lezzetidir pötibör arası lokum!
İki pötibör bisküvinin arasına güllü ya da çifte kavrulmuş lokumu koyup hafifçe bastırdın mı, o lokumun yumuşaklığıyla bisküvinin çıtırtısı birleşir ki sorma gitsin! Yanına da demli bir çay çektin mi dünyadaki en pratik ve en tatlı mutluluk olur. ☕️🍪
Eski usul tatlar her zaman kalbimizde ayrı bir yere sahip. Peki senin favorin güllü lokum mu yoksa fıstıklı çifte kavrulmuş mu? 👨🍳
Güllü çocuklugumdaki gibi
O güllü lokumun kokusu beni de direk çocukluğuma götürüyor valla, çayla birlikte efsane gider dostum ☕️ Güllü lokuma asla hayır diyemem 🌸😋