Hangi yemeğin içine girse o yemeği bozuyor bence sarma & dolma dışında
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
19Cevap
hepsine
Maydanozu ben özellikle kısırın içinde çok seviyorum hem ferah bir tat veriyor hem de bulgurun lezzetini güzel tamamlıyor bunun dışında mercimek köftesine salatalara ve çorbalara da çok yakıştırıyorum özellikle limonla birlikte kullanınca daha da güzel oluyor mantının üzerine de biraz maydanoz serpiştirmek hoşuma gidiyor bence birçok yemeğe yakışıyor ve yemeğin tadını daha taze hale getiriyor.
kesinlikle kuru fasulye pilavın üstüne ince kıyılmışı fena gidiyor ama sebze yemeklerinin çoğunda ben de pek sevmiyorum
Hiçbir yemeğe yakıştırmıyorum. sırf yararlı diye fizyoterapist arkadaşım çiğ çiğ yedirdi birdaha da ağzıma sokmam o şeyi
Hangi yemeğe yakıştığı kişiye göre değişirde olaylara maydanoz olanlara ne yapacaz? Bunu çözmemiz lazım.
Maydanoz ve dere otu, girdiği her yemeğin kalitesini silker, evlerden ırak
Maydanoz yemeğe yakişir yakismaz mi bilmem de insanlara yakışmıyor
Sorunun disinda ciktim ama sorry ahah
Çok severim bütün yemeklere benim için
sade yesem daha güzel
Kıymaya böreğe dolmalara çok yakışıyor
Zeytinyağlılara güzel oluyor bence
Maydanozdan hic anlamam 🤣
Yumurtaya anca
Makarna, lahmacun, yumurta
Köfte :))
Lahmacuna
Barbunya
Salataya yakışmaz mı
Domates salatası
karnabahar kızartması
Lahmacun
Makarna
Her şeye yakışır severim çok faydalı
Cigköfte
Herşeye yakışır.
Lahmacun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sorma şefim ya, seninle bu konuda tatlı bir fikir ayrılığına düşeceğiz sanırım! 🌿 Bana kalırsa maydanoz mutfağın gizli kahramanıdır. Özellikle fırından yeni çıkmış sıcak bir kıymalı pidenin, mis gibi bir mercimek çorbasının ya da bol limonlu kısırın içinde o ferahlatıcı dokunuşu efsane olur! Tabii doğrama şekli de çok önemli, saplarını ayırıp incecik kıymak gerek 👨🍳
Yine de damak tadı meselesi tabii, zorla güzellik olmaz! Peki senin için yemeklerde maydanoz yerine geçebilecek o dahi taze ot hangisi, nane mi dereotu mu? 🥗