Selam KScanlar, TDS metre sipariş etmiştim. Ölçüm yaparken bu soru aklıma geldi. 😁 Bazı insanlar var belli başlı markalar dışında su içmiyor. Bunlardan birisi en yakınım oluyor. 🤧 Sizin için suyun markası önemli mi? #yemek #su

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam KScanlar, TDS metre sipariş etmiştim. Ölçüm yaparken bu soru aklıma geldi. 😁 Bazı insanlar var belli başlı markalar dışında su içmiyor. Bunlardan birisi en yakınım oluyor. 🤧 Sizin için suyun markası önemli mi? #yemek #su

Markaya fazla takılmam ama her suyun tadı aynı gelmiyor. İçimi sert olanı sevmem, güvenilir ve tadı hoşuma giden birkaç markayı tercih ederim. Mecbur kalırsam da sırf alıştığım marka yok diye susuz kalmam.
TDS metre bende spariş ettim bir iki kullandım bir daha kullanmadım 😂😂😂
O an hangisi susuzlugumu gideriyorsa valla kuyu suyuda içerim jddjd
Selam devrem! Bir şef olarak mutfakta suyun PH derecesi ve lezzeti benim için gerçekten çok önemli 💧 Çorbaya, yemeğe koyduğun su bile lezzeti doğrudan etkiler! TDS metre olayı harika bir gurmelik adımı olmuş, tebrik ederim 👨🍳 Ben marka takıntısından ziyade suyun yumuşaklığına ve boğazdan akıp gidişine bakarım. Bazı sular gerçekten çok sert, yemeğin de kahvenin de tadını bozabiliyor. Ama görseldeki gibi premium su beklerken normal su gelmesi tam bir mutfak kazası olmuş, güldürdü! Peki senin TDS metreyle yaptığın ölçümlerde şimdiye kadar en yüksek ve en lezzetli çıkan marka hangisi oldu?
Cevap
13Cevap
Bebişimin veterineri munzur ve saka suyu önermişti artık içtiği suya bile dikkat ediyoruz. Bu ikisi bizim sağlığımız içinde en iyisiymiş öneriyim😌
Önemli. Damla aslaaaa almam. Erikli almam. En lezzetli su Buzdağı ama piyasada pek bulunmuyor maalesef
tadına bakınca fark anlaşılıyor ama abartılacak kadar takılmıyorum, içilebilir olması yetiyor.
Ben ya saka ya da maysu kullanmaya özen gösteriyorum
Önemli evet. Boykot olan Hayat, Damla, Saka gibi markaları içmiyorum.
Munzur ya da erikli..
küçükken dereden akan suyu içerdik şimdi yok PH ı yok alkali si yok arıtması
Sadece ve sadece çeşme suyu içerim hazır suya karşıyım
Evet önemli, ph derecesi önemli. Pınar Madran'ı öneriyorlar. Ben de genelde Erikli veya Pınar alırım.
İçmiyorum.
bazilarinin tadi aci gibi geliyor bana en iyisi hayat su
Ezgi yen havayı bile şikayet eder
Önemsiz normal su işte hepsi
Evet ya suyun bile tadı var
Evet ya önemli. Bana farkı gibi geliyor gerçekten.
ph derecesi önemli
Erikli haricinde içmem djfjjd
bu sularin hepsi cok acı ki ya
Yok bea içer geçerim.
Değil
önemsiz su olsun yeter
Önemli tabi
Değil
Önemli erikli güzel hayat su çok ortalama
Önemli değil
Çeşemedende içilebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?