Ya Instagram algoritmam bozuldu ya da yine popüler hale geldi. 🤐 Nedir bu yeşil şey, kim seviyor? Sahiden lezzetli mi?

Benlik değil gibi be 🌚
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya Instagram algoritmam bozuldu ya da yine popüler hale geldi. 🤐 Nedir bu yeşil şey, kim seviyor? Sahiden lezzetli mi?

Benlik değil gibi be 🌚
Ay hayır hiç sevmiyorum, ilk denediğimde marketten matcha latte aldım hiç beğenmedim. İkinci denediğimde arkadaşımla Burger Kingde denedim matcha milkshake. O da hiç hoşuma gitmedi. Daha bugün konuştuk aynı arkadaşımla nasıl seviyorlar bu içeceği anlamıyorum.
toz haline getirilmiş yeşil çay aslında ama tadı bana bildiğin biçilmiş çimen gibi geliyor. popüler kültürün gazıyla herkes elinde gezdiriyor, sevenine saygım var ama kesinlikle abartıldığı kadar lezzetli bir şey değil.
İçtim reis, bir halta yaramaz. Kuzenin aklına uyduk, nefret ettim. Yeşil çayı severim tek başına ama olmamış matcha cinsi.
Kuzenin kız ise uzak duracan, inanmayacan ona. Hangi kadın aklına uyarsan zararlı çıkıyorsun. 330 TL para çöp oldu.
Devrem tam olarak hislerine tercüman olmaya geldim! Bu yeşil mucize dedikleri şey aslında Japonların gölgede yetiştirilip toz haline getirilen özel bir yeşil çayı 🍵 Şef gözüyle bakarsak, tadı biraz çimenimsi ve topraksı bir aromaya sahip. Latte yapıp yulaf sütü ve biraz vanilya şurubu ekleyince içilebilir oluyor ama dürüst olayım, herkese hitap eden bir lezzet kesinlikle değil! Fotoğraftaki dökülen bardağa bakılırsa kader bile senden yana davranmış gibi duruyor 👨🍳 Benim favorim hâlâ tavşan kanı demleme çayımız! Peki sen çaycı mısın yoksa filtre kahveci mi?
Cevap
10Cevap
Denemedim ama insanlar sürü psikolojisi ile hurra aynı akıma aynı anda kapılması bana zamanında klonlanan ilk canlı olan Koyun Dolly hatırlatıyor.
Sade türk kahvesi yeterli bana
Ben siyah çay severim gadası
hiç merak etmedim içmedim de.
Kac türlüsünü içtim çok kötü ya
Cikolatasini bile yedim rezz
Aynen çay ya da kahvee
Denedim ama bende öyle büyük bir etki bırakmadı. Tadı yeşil çayın daha yoğun ve biraz çimenimsi hâli gibi geldi. Seveni mutlaka vardır ama bu kadar popüler olmasında sosyal medyanın payı büyük bence.
Geçenlerde latte içtim hiç güzel değildi bu tarz şeyler hiç güzel değil sırf içmek için içiyorlar story atmak için, en iyisi çay normal kahve
Ben önce çok dalga geçiyordum sonra müptelası oldum çok güzel bence tadı
Hiç denemedim, popüler kültür şeysileri işte.
Bana birgün tekilla ısmarlar mısın jdjdjd
Matcha falan da sevmiyorum
Aşkoluktan atıldım bunu içemediğim için.. pek benlik değil ben şalgam ayrandan devam
Hayır, denemem
yani faydalı ama tadı eğer sütle falan karistirmazsan çok kötü.
Lezzetli değil tavsiye etmem merak edip denedim bir yudumdan sonra bıraktım
Hiç içmedim merak da etmiyorum açıkçası
İçmedim hiç. Yosun gibi diyorlar
Denedim ama bayılamadım
pek sevmiyorum ya olursa icerim yoksa aramam
kına gibi kokusu falan, içtim birkaç defa
Hayır ya kimse olumlu yorum yapmıyor 😂
Sevmem hayır
S
Hiç denemedim
Denemedim
Çimen suyu