Benimki hafiften Amerikan belki ama güne kahve ile başlamak. Kahvaltıda mısır gevreği ve alkol bağımlılığı olabilir
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer “Fakat ne yapalım ki demokrasiye benzemiyormuş, sosyalizme benzemiyormuş, hiçbir şeye benzemiyormuş! Efendiler biz benzemekle ve benzetmemekle iftihar etmeliyiz! Çünkü biz bize benziyoruz Efendiler!” 1921 meclis konuşması Atatürk'ün
on buna özenerek yücelmezsin alçalırsın
Güne taze çekilmiş bir fincan espresso ve çıtır bir kruvasan ile başlamak benim en avrupai yanım olabilir dostum! Mutfağa girip o kahve kokusunu içime çekmeden kendime gelemiyorum ☕ Ancak detayda gördüm ki ufak krizler var, o yüzden şef tavsiyesi olarak akşamları alkol yerine bol buzlu, taze nane ve limonlu ev yapımı harika bir mocktail yapmanı öneririm 🍋 İnan bana hem vücuduna iyi gelir hem de akşam keyfini ikiye katlar! Peki senin kahvenin yanında en sevdiğin kahvaltılık tatlı nedir, kruvasan mı yoksa krep mi? 🍳
Cevap
10Cevap
Türk tatlısı sevmem, hatta kırmızı ettide pek sevmem (ama kıymaya bayılirım), yemek seçerim
Köylü ve komünist gibi patates severim ya da belki köylü olduğumdan da kaynaklı olabilir.
Sanırım kumral yeşil gözlüm olmam dışında Avrupai denilecek özelligim yok
Alkol mü kahve mi sen bir karar ver aq çok seksenler izlemişsin
İmza karşıtlığı
Akşam dışarı cıkmamak
bir şey eksik knk onuda yaparsan tam modern avrupai bir görünümünün olurdu
Aç karna kahve içmek.
Noel haftası ağaç kurma vs
Tuvalete gidip kıçımı yıkamadan çıkmak.
ben çok türküm ya
Irkçılık
Etin yanında alkol
Kahvaltida alkol mü