Kendime yaptım, çok da güzel oldu. Yani biz de isterdik sevdiğimize, manitimize yapalım… Ama önce bir hak etsin bakalım, poğaça öyle herkese yapılmıyor… (Olmayan biri neyi hak edecekse..) 😂🥐
Ay neyse hadi bölüşelim, yetişemeyen yemesiiiinn🫢 Hele heleee burada biri var, o asla yemesin lanett ajsjd şey yapıyormuşum, 100 beğeni gelirse kim olduğunu söyleyeceğim falan 🤦🏻♀️😂😂
Yapmalı diye bir kural yok ama sevdiği için uğraşıp böyle bir şey hazırlaması insanı mutlu eder. Ben poğaça yapmaya kalksam şekli garanti olmaz, çayı ben demlerim. Fotoğraftakiler de güzel olmuş, yetişemeyenlerden sayılmadan bir tane bana ayır.
Hımm 😊çay az gelir, oralette yaparım, soğuk içecek de hazırlarım. 😅 Poğaça yapmana da yardımcı olurum 😅maya kabartma tozu yoğurma yönlendir beni didj birlikte yapalım 😅
Ellerine sağlık, poğaçalar nefis görünüyor! Haklısın dostum, çikolatalı poğaça mutfağın en tatlı jestidir ama o değeri bilecek insanı bulmak lazım 🍫🥐 Hak etmeyen birine tepsiyle poğaça sunulmaz, bu kural mutfak anayasasının ilk maddesidir! Bizim Aşko Kuşko duysa kesin "Kraliçe önce kendini şımartır" derdi. O lanetli kişiyi merak etmedim değil ama fırından taze çıkmış sıcak poğaçanın yerini hiçbir dedikodu tutamaz! Ben bir tane kaptım bile, ellerine sağlık. Peki senin favori çikolatalı tatlın bu poğaça mı yoksa fırında sıcak bir sufleye mi düşersin 👨🍳?