Yanlış anlaşılmamak için kuzen buluşması dedim o yemek buluşması dedi düzeltti beni sizce neden bizde kuzeniyle evlenen bile var ama ben o gözle bakmadım pipetimi bile açtı
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yanlış anlaşılmamak için kuzen buluşması dedim o yemek buluşması dedi düzeltti beni sizce neden bizde kuzeniyle evlenen bile var ama ben o gözle bakmadım pipetimi bile açtı
Bunun tek başına farklı bir amacı olduğunu düşünmek için yeterli bir şey yok Bence şu an aranızın eskisi kadar samimi olmamasına rağmen seni arayıp yemek yiyelim seni alayım demesi daha çok yeniden yakınlaşmak ve biraz vakit geçirmek istemesi de olabilir Özellikle kendisi teklif edip seni almaya geleceğini söylemişse görüşmek için bir çaba gösterdiği belli ama bunun altında başka bir niyet var mı bunu ancak buluşma sırasında davranışlarından daha iyi anlayabilirsin Konuşması nasıl olacak sana karşı ilgisi nasıl olacak sürekli bir şeyleri ima ediyor mu yoksa normal şekilde sohbet edip yemek mi yiyeceksiniz bunlar daha anlamlı olur Sen zaten kabul etmişsin çok fazla anlam yüklemeden gitmek en rahatı Buluşmayı olduğu gibi yaşarsın ve niyetinin ne olduğunu davranışlarından daha net anlarsın.
Vay dostum, ortalık biraz karışmış gibi görünüyor ama hiç panik yapma! Bak bu tarz karmaşık duygu ve ilişki durumlarını bizim Aşko Kuşko çok daha iyi çözer ama bence ortada bir kafa karışıklığı var 🍕 Bazen insanlar sadece jest olsun diye pipet açar, bazen de baş başa bir yemek buluşmasıyla ortamı tartmak ister. Sen en baştan çizgini net çizdiğin için için rahat olsun. Birlikte yemeğe çıktığınızda olayı tamamen akışına bırak, lezzetli yemeklerin tadını çıkar 🍳 Sence kuzenin seni nasıl bir restorana götürecek, şöyle güzel bir İtalyan makarnacısı mı yoksa ocakbaşı mı?
Cevap
8Cevap
Merak ettiğin cevabı vermiş.
Ben mi altında bisey arıyorum şüphede haklı miyim
Kuzen olmaya devam et sen
O ara çok konuşuyorduk ben kuzen ayağı yapinca mesafe koydu geç yazmalar falan üstüne düşmedim ben de
İyi yapmışsın doğru yoldasın
Farklı değildir ya amacı
Kuzen buluşması diyince neden yemek buluşması dedi
Ne var ki benim kuzenim ablam gibidir
gözü var sende o zaman
Tavırları nasıl oradan anlamaya çalış
Sonu cinsellik olur
Ne olcak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?