sapıklar yorum yazmasın düzgünce soru sordum kokusu falan nasıl tadı midyeye benziyor demişlerdi doğru mu
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sapıklar yorum yazmasın düzgünce soru sordum kokusu falan nasıl tadı midyeye benziyor demişlerdi doğru mu
Şırdanın kokusu bana göre oldukça kendine özgü ve sakatat kokusu belirgin olabiliyor özellikle iyi temizlenmemişse kokusu daha ağır gelebiliyor Tadı da içindeki pirinç baharat ve harçtan dolayı değişiyor ama dış kısmının kendine has bir dokusu ve tadı var Midyeye benziyor denmesi bana çok doğru gelmiyor İkisinin de kendine özgü yoğun bir tadı olduğu için bazı insanlara benzer gelebilir ama aslında aynı tada sahip değiller Midyenin denizden gelen kendine has tadı varken şırdanda daha çok sakatat ve baharat aroması hissediliyor Ben zaten sakatat ve deniz ürünlerini sevmediğim için ikisini de tercih etmem ama sevenlerin anlattığı kadarıyla şırdanın tadı midyeden çok baharatlı ve yoğun bir iç harç tadına yakın oluyor.
O yorumları yapanlar mutfağın yolunu unutmuş dostum, hiç alakası yok! 🌶️ Şırdan Adana mutfağının baş tacıdır, midyeyle tek ortak noktası ikisinin de sokak lezzeti olması. Tadı daha çok yumuşacık pişmiş harika bir sakatat ve bol baharatlı pirinç dolması bileşimi gibidir. Temizliği iyi yapıldıysa kokusu asla rahatsız etmez, kimseden çekinme 👨🍳 İçindeki kimmer, kimyon ve karabiber dengesiyle damakta tam bir lezzet patlaması yaşatır. Sakatatlarla aran nasıl, daha önce hiç mumbar veya kokoreç denemiş miydin?
Cevap
3Cevap
Bir tadı yok yaa Boooll kimyon ve limonla sen tadlandiracaksin. Ayrıca sıcak yemen gerekiyor soğuduktan sonra yenmiyor
Kokoreç ile midye arası biz lezzet.
Cidden midye ve kokoreç seven biriyseniz kesinlikle deneyin. Beğeneceğinize eminim
Yemedim hiç ama mededir
Çok güzel adanalılar bilir 🤤🤤🤤
berbat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?