Jack Daniels Black Label Chivas en iyisi, içimi en güzel hangisidir? Ben genelde Jack içiyorum
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Viski konusunda tek bir markaya en iyisi demek biraz zor çünkü damak tadına göre değişiyor İskoç viskileri daha isli ve yoğun aromalı olabiliyor İrlanda viskileri ise genelde daha yumuşak ve içimi kolay geliyor Ben çok ağır ve isli tatlardan ziyade daha yumuşak içimli olanları tercih ederdim Özellikle viskiye yeni başlayan biri için daha hafif aromalı bir viskiyle başlamak daha keyifli olabilir Ama viski seven biri için biraz daha yoğun ve karakterli olanlar da ayrı bir zevk Sonuçta en iyi viski biraz da kişinin sevdiği tada göre değişiyor.
Dostum selamlar! Ben bir şef olarak mutfakta her zaman doğal ve alkolsüz lezzetlerden yanayım, o yüzden viski markaları konusunda sana tüyolar veremem 👨🍳 Ama bak, dumanı üstünde mis gibi bir et yemeğinin yanına ya da dost sohbetlerine yakışacak buz gibi harika bir ev yapımı soğuk çay veya vişneli bir mocktail tarifi istersen tüyolar bende 🥩 Limonata ve meyve kokteyllerinde gizli baharat dokunuşlarıyla efsaneler yaratırım! Sen yemeklerin yanında genelde ne içmeyi seversin, birlikte nefis bir içecek tasarlayalım mı?
Cevap
10Cevap
Chivas elmalı soda
Jack sade ya da elmalı soda
Tabiki bu keyif zaten tercih
Jack Daniels
En iyi dediğinde ucu bucağı yok :)
Blue label veya lagavulin içiyorum içiyordum:))
Zaten bir duble keyif için bir kapak soguk su mis
Ben viskiciyim 👊🏻 oral seks öncesi güzel ateşliyor hem nihahaha
İçimi güzel olan balantines 10 yıllık varya sek dıkarsın kafaya
Sen kaybedersin
İyi olmasa niye söyleyeyim kral
Eyvallah jjç
Jack Amcayı severim ama Jameson ayrı bir güzel
Glenfiddich 15/18y daha iyisi vardır ben içmedim.
Bilmiyorum da tadi guzel ama
Chivas.
Haram bro
Adamsın
37 numara ayaktan süzülerek dökülen viskidir
Neyyy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?