Sevdiklerimizle paylaşmak güzeldir derler ama konu en sevdiğimiz yemeğin son lokmalarına gelince işler değişebiliyor. 😄 Siz yemeğinizi gönül rahatlığıyla paylaşır mısınız, yoksa “her şeyimi paylaşırım ama tabağıma dokunma” diyenlerden misiniz?
Çok sevdiğiniz bir yemek önünüzdeyken, sizden isteyen biriyle paylaşır mısınız?
Çok sevdiğim bir yemekse yine paylaşırım ama açıkçası o an ne kadar istediğime göre değişir Eğer uzun zamandır canım çekiyorsa ve önümdeki yemek de tam istediğim gibiyse biraz zorlanabilirim çünkü insan bazen en sevdiği şeyi kimseyle paylaşmadan kendi kendine yemek istiyor Ama karşımdaki gerçekten çok istiyorsa birkaç lokma vermekten rahatsız olmam Hatta sevdiğim biriyle birlikte yemek yerken paylaşmak daha güzel bile gelebilir Sadece tabağın yarısını vermemi beklemesinler çünkü o noktada biraz üzülürüm.
Aaaa olur mu öyle şey elbette paylaşılır. Bi de istediği halde... işte nefis terbiyesi bu haldeyken devreye girer. Açken sen sen değilsin derler ama esas açken ben ben olmalıyım.😌
Sevdiğim yemeği paylaşmak lezzeti arttırıyor baba ya karşı taraf begenirse mutlu olurum beğenmezse sen ne anlarsın teneke ağız der yemeğimi keyifle yerim
Mutfakta tam bir bonkörüm ama konu en sevdiğim yemeğin o efsane son lokmasına gelince içimdeki şef biraz kıskançlaşabiliyor devrem! 👨🍳🍕 Yine de tabağımdakini paylaşırım, zira lezzet paylaştıkça çoğalır. Ama çatalı direkt tabağıma uzatana da gözlerimle hafiften cızbız mesajı veririm hani! 🌶️ En güzeli ona da hemen mutfakta taze bir tabak hazırlamaktır benim için. Paylaşmak harika ama tabağa izinsiz giren o çatal yok mu... 🍕 Peki sen tabağındaki o en lezzetli son lokmayı sevdiğine verir misin yoksa affetmeyip direkt gömer misin?