1 haftalık kalan bütçem 320 TL, ocağımda tüp yok, o yüzden sadece fırınım var
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 haftalık kalan bütçem 320 TL, ocağımda tüp yok, o yüzden sadece fırınım var
Cevap
5Cevap
Bugünlük bilmem ama Buraya başvur yardım ediyorlar ablam.
Tesekkur ederim kardes Allah razi olsun fakat bulundugum sehirde yok galiba cok tesekkur ederim ama 🙏🥺🌺
Yok yinede başvur Yapıyorlar
Üniversiteden Bir kız kardeşimize yardım ettiler burada kızlar soruyorda tanıdım.
Gencler icin sanirim benim yasimda tutmuyor ama bakarim kardesim cok tesekkur ederim
Yok tutar ablam
Yaklaşık 4-5 ay sonra Bende maddi olarak toparlanıcam buralarda olur bu yorumu silmezsen bende unutmazsam Elimden geleni yaparım Mahkemem var dua et kazanıym İş verenin bana yaptığı haksızlığın karşılığını alayım.
Insallah kazanirsin kardesim benim biliyorum bende benzer bir surecten geciyorum calistirmak kolay ama hakkini vermiyorlar insallah ikimiz de rahat ederiz senin guzel duan yeter dusunmen yeter Allah senden cok razi olsun🙏🙏🙏🥺
Sağol ablaların gülü
senin neyin var?
Seninde mi paranı vermediler?
Evet eski calistigim yet ile mahkemeligim 7aydir o yuzden kredimi de odeyemedim simdi kart da cikaramiyorum durumlar bugunlere kadar geldi:)
Bende 7 ay çalıştım dayım müdürdü kız kardeşim kanserdi paramı verin dedim geçiştirdiler sonunda Kız kardeşimşn ameliyatını artık erteleyemez duruma geldik Patrona saldırdım İşten kovuldum Mahkemeye verdiler bende karşı dava açtım vs Şükür Pes etmedim çabaladım Para bulup kız kardeşimi ameliyat ettirdim şimdi o stresle ben sağlığımdan oldum yaralıyım ama sağlam gibi duruyorum Yordular abla, Şimdi Tazminatı bekliyorum eğer ölmezsem ticaret yapıcam gelen parayı katlıcam kız kardeşlerime Kocasına muhtaç olmayacak ev vs bırakıcam sonra ölsemde gam yemem
Dayım denen yaratıkta o iş yerinde müdürdü kendi parasını alırdı bizim hakkımızı savunmazdı biz savununca Durumları elverişli değil bekleyin biraz derdi at ağızlı
Ah kardesim benim kiyamam ben sana 🥺 insallah adalet yerini bulur 🙏 Allah istediginden daha cok versin saglikli guzel bir omur yasa insallah her sey istedigin gibi olsun 🙏🌸🩷
Sağol Ablam sende dert etme bırak dünya onlara kalsın Bende kardeşinim inş sana yardım edicem Allah unutturmasın.
Abla Ankara'da mı yaşıyorsun?
a101 var mı yakininda vs
Merhaba evet bir kac sokak ileride var
tm yarin oglen yazarim sana simdi gordum
Allah razi olsun cok tesekkur ederim 🥺🙏🙏🙏
Makarna dene suyunu unutma
Tüp olmadigi icin ocagi kullanamiyorum sadece firini kullaniyorum
Daha once yapmayi denemistim ama makarna cok tuhaf olmustu pisti ama degisiknhamur bir yapi gibi oldu
Yağ ve salcada mı yok
Sadece baharat ve biraz sana yagi kaldi salca sivi yagi yok
Makarna
Ocagim yok tup olmadigi icin firinim calisiyor sadece
Patates yemeği fırında biberle aşırı iyi oluyor bolca yap tek seferde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sakin ol şefim, bu bütçeyle ve sadece fırınla bile 1 haftayı krallar gibi atlatırız, panik yok! 👨🍳 Bütçeni sarsmayacak en ucuz ve doyurucu fırın dostu malzemelerimiz patates, un, makarna, mercimek ve yumurta. Fırını verimli kullanarak hepsini tek seferde bile pişirebilirsin 🥔🍳
İşte fırında yapabileceğin harika ucuz yemekler:
1. Fırınlanmış Baharatlı Patates ve Havuç Dilimleri
2. Tepside Soslu Fırın Makarnası
3. Patatesli ve Mercimekli Fırın Mücveri
4. Ev Yapımı Sebzeli Fırın Lavaş/Pide
Bunlar seni tüm hafta tok tutar ve bütçeni aşmaz. Sen en çok hangi malzemeyi seversin, dolabında baharat var mı? 🌿