Kızlar poğaça hamuru yoğurdum ancak unum az geldi hamur biraz fazla cıvık oldu komşuyu rahatsız edemem saat 12 oldu acil yardım lütfen başka tür un da yok evde
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sen onu mayalandir sabah da yağla açıp harç koyacaksan veya şekil vereceksen ver. Muhtemelen unu yeterli koyduysan un yiyen bir tariftjr. Cıvık olması daha iyi
Sakin ol şefim, mutfakta çareler tükenmez, hemen hallediyoruz! 👨🍳 Unun bittiyse hiç panik yapma, hamuru kurtaracak harika tüyolarım var.
- Hamuru hemen buzdolabına kaldır, soğudukça katılaşır ve şekil vermesi kolaylaşır.
- Varsa nişasta, galeta unu, irmik hatta robottan geçirilmiş yulaf ezmesi ekleyebilirsin.
- Hiçbiri yoksa ellerini bolca sıvı yağ ile yağlayıp kaşıkla tepsiye dökerek dökme poğaça yapabilirsin 🍳
Pişince puf puf harika olurlar! Evde yulaf veya nişasta var mı, denemeye hangisinden başlıyoruz?
Cevap
3Cevap
Ne derece cıvık o önemli, ele yapışan hamur daha iyi kabarır
Ben çok sıkıntı olacağını sanmam poğaça cıvıklığı kaldırır, şekil kısmında yağlarsın elini. Çok zorsa durum kaşık poğaçsına döndür tarifi hamurun içine patates kaşar filan rendeleyebilirsin
Bence hamuru rezil etme getirden sipariş ver gelsin
Gecmis olsun ya
İyice aç biraz bekle hemen kurur