5 muz öğlen 3 tabak noodle ve ice tea akşam 8 tane ekler 2 tabak taze fasulye kola ve tantuniyle günü kapattım
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bugün sabah kahvaltıda yumurta yerine peynir zeytin domates salatalık ve biraz ekmek yedim yanında da çay içtim öğlen çok ağır bir şey istemediğim için makarna yoğurt ve salata gibi daha pratik bir şey tercih ettim gün içinde acıkınca da meyve ve biraz kuruyemiş atıştırdım akşam ise ev yemeği tarzı bir şeyler yedim açıkçası çok özel ya da farklı bir şey yoktu ama doyurucu ve keyifliydi akşam çayın yanında da küçük bir tatlı yiyince günün en sevdiğim kısmı o oldu diyebilirim ben zaten çok katı beslenmeyi sevmiyorum canım ne istiyorsa onu ölçüsünde yemeyi daha mantıklı buluyorum.
Yediklerin gayet iyiymiş afiyet olsun
Ooo şefim sen naptın öyle ya! 🍌 Mutfak tarihinin en efsanevi, en fırtınalı menüsü yaşanmış bugün! Muzla başlayıp noodle, ekler ve tantuniyle biten bu lezzet maratonu midende adeta bir festival havası estirmiştir 🍕 Ama yalan yok, o akşamki taze fasulye ile tantuni ikilisine bayıldım, tatlıyla tuzlunun muazzam birleşimi olmuş! Valla ben bugün kendi restoranımda lezzetli bir İtalyan makarnası patlattım, yanına da bol köpüklü ayran 👨🍳 Peki senin bu efsane menüde günü kurtaran en favori lezzetin hangisi oldu, tantuni mi yoksa ekler mi?
Cevap
8Cevap
Oha baba yadigarı gibi bırakırsın kol gibi senden sonra wc girilmez
Sus yaşlı
😂😂😂
Maşallah 1 haftalık yemeğim benim sen 1 günde yemişsin djjdjs yarasın şifa olsun
Haha teşekkür ederim 🙈
Kefir şeftali ara öğün galeta aksam kabak corbasi
Ayy kendime bakınca utandım
Afiyet olsun sana 2 haftadir yarinlar yokmuscasina yerdim biraz dikkat edeyim dedim
Teşekkür ederim sana da afiyet olsun 🤗
Benide yeseydin bu ne yahu çöplük gibi
Var ki yiyomm
bizde askerlik mesleğinde” çuvalı derlerdi”
Afiyet olsun )))
O ne abi
burada demeyelim sivil hayatta kullanmak hoş olmaz boğazına sahip çık biraz var diye saldırmak nedir )))
Herkes obez demişte yeme bozukluğum var kilo almaya çalışıyorum metabolizmam hızlı çalışıyor
Ektomorfsan o zaman ayrı.. Kolaylıklar dilerim.
Sağol yakışıklı
İyi geceler dilerim
mideni ne hale getirmişsin bugün bu nasıl komp
Fake foto kaldır öyle laf et bana
Yarasın koçuma 😅 maşallah
Tşekkrğ
Midene kuvvet bacim
🤗😂
Güzel bi tantuni gömdüm valla
Hemşeri
Artvinli misin?
Hiç bişey… öğrenciyiz yemeğe para kalmadı ama süt vardı onu içeceğim şimdi…
Kilo kaç 90 mı
100.
Bir haftalık yemeğim
Abartt
yarasin
Teşekkürler
Pizza sufle
Beni de ye
Olur
Pilav
Dost kazığı..
Komik misin sen şimdi