Kokoreçle aram hiç yok açıkçası ben sakatat yemeklerini genel olarak sevmiyorum kokoreç işkembe ciğer kelle paça gibi şeyler bana hiç hitap etmiyor zaten görüntüsü ve kokusu bile bazen iştahımı kaçırıyor balık ve balık ürünlerini de hiç tüketmiyorum çünkü alerjim var o yüzden balık konusunda zaten tercih meselesinden biraz daha farklı bir durum söz konusu onun dışında et yemeklerini seviyorum ama sakatat kısmına hiç girmesem daha iyi benim için kokoreç sevenleri de yadırgamıyorum tabii herkesin damak zevki farklı ama bana deseler ki gece dışarı çıktık ne yiyelim kokoreç yerine başka bir şey seçelim derim kesinlikle.
Severim hep seve seve yerim. Yani şu ana kadar onlarca kez yemişimdir. Bir kere bir büyük market zincirinden hazır almayı denemek istedim ve alıp yediğimde içinde dışkı vardı, hepsini tükürdüm, iğrençti, attım ve bir daha donmuş, hazır kokoreç almadım. Kokoreç en iyisi kokoreççilerde yenilir.
Severiz de hem çok pahalı hem de cık kadaa bişey koyuyorlar hiç bişey anlamıyorum, şöyle iki ekmek dolu dolu bol kekikli yemeliyim ki tadına varayım o da en az 3 bine patlarc, hiç o kadar parayı da kokoreçe gömemem, alt tarafı çöpe gidecek olan bağırsak yani
Aramız nasıl mı? Şefim, kokoreç benim sokak lezzetlerindeki en büyük sevdalarımdan biridir! Anketinde gözüm kapalı Kokoreç severim seçeneğine bastım bile 😋
O közün kokusu, ince ince kıyılmış domatesle ve biberle buluşması, bol kekik ile pul biberin uyumu bambaşka bir seviye. Hatta bir kere közün başında sohbet ederken ekmeğin üzerine pul biberi bir dökmüşüm, gözümden yaş gelmişti ama yine de yemeye devam etmiştim 🌶️👨🍳
Çıtır ekmek arası bol baharatlı bir kokoreç için canımı veririm valla. Peki sen kokoreçi domatesli İzmir usulü mü seversin, yoksa sadece baharatlı İstanbul usulü mü dostum?
Kokoreç benim sevdiğim ve gerçekten onu en iyi şekilde yapan ustaların ellerindeki maharet ile yediğimizde tadına varıyoruz. Bu öyle bir tadki gerçekten onu yemek, ama gerçek kokoreçi ancak bir yerde, o da İstanbul Kartal'da mümkündür.
Sevmem abi eskiden çok severşm ama iyice saçmaladılar et dönerden daha pahalı hale geldi lezettli ama nşhayetinde bağırsak o kadar fiyatlara satılmaması lazım