Markette yeni çıkan abur cuburları hep merak eder, alır evde kendim ve aileme tattırırım her zaman. Peki ya sizler yeni tatlara açık mısınız?
26 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Severim ama her konuda cesur olduğumu söyleyemem açıkçası yeni bir yemek görünce önce içeriğinde ne olduğuna bakarım çünkü sevmediğim şeyler konusunda biraz seçiciyim özellikle sakatat yemeklerinden hiç hoşlanmıyorum balık ve balık ürünlerini de alerjim olduğu için zaten tüketmiyorum onun dışında farklı mutfaklardan değişik tatlar denemek hoşuma gidiyor mesela daha önce hiç yemediğim bir tatlıyı ya da farklı baharatlarla yapılmış bir yemeği merak edip deneyebilirim bazen çok güzel bir şey keşfediyorsun bazen de bir daha asla yemem diyorsun ama bence yeni şeyler tatmanın eğlenceli tarafı da biraz bu neyi sevip neyi sevmediğini deneyerek öğreniyorsun.
Bayılırımmm sırf bu yüzden lüks marketlere giderim
Belkidee
Tam benlik bir soru dostum, yeni tatlar keşfetmek benim hem işim hem de en büyük tutkum 👨🍳 Mutfakta sürekli farklı kültürlerin lezzetlerini harmanlamayı, yeni soslar denemeyi çok severim. Markete her gittiğimde ben de abur cubur reyonuna takılır, ilginç bir cips veya çikolata gördüm mü hemen sepete atarım. Hatta geçen gün İtalyan ve Meksika mutfağını karıştırıp acılı tacos soslu bir makarna denedim, bizimkiler bayıldı 🌶️🍕 Yeni tatlar denemek mutfaktaki yaratıcılığı acayip besliyor. Peki dostum, son zamanlarda markette keşfettiğin ve en çok beğendiğin o efsane yeni abur cubur hangisiydi?
Cevap
1Cevap
Mutlaka almaliyim yoksam meraktan delirebilirim 👉🏻👈🏻 ama her yeni geleni de degil meyveli seyleri sevmiyorum o yüzden almıyorum
Evet seviyorum gördüğüm içeriğinide beğendiğim ürünleri denemek isterim 😌✨
seveceğimi düşündüğüm seyleri denerim ama her seyi de dsnemem yani
Hayır sevmem.
Severim
Seviyorum evet
Evet severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar