Şok'tan tavuk göğsü aldım ama bugün pişirmeyeceğim, yarın pişireceğim. Buzluğa koysam donacak, onun erimesiyle uğraşamam. Normal soğutucu tarafına koysam yarına kadar bir şey olmaz değil mi, bozulmaz yani.
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
buzluga at bozulmasa bile bakteri olur bu bir yasal uyaridir Not:tavukla şaka olmaz😂
Şimdi buzluga atsam Aksam çıkarsam olur mu peki aksam da soğutucu kısmına koyarım
Zaten aksamdan sabaha kadar 10 saat gecer ki sabahta kusbasi keser yarin aksam pisiririm
Bir sey olmaz kanki
Tesekkurlerrr
Buzluga koy gece çikar yatmadan normal dolaba koy anca erir yarına
Buzluğa koymasam olmaz mi
Senin dediğin gibi yapayım o zaman tesekkurlerr
dene de gör ebeninkini, tavukla şaka olmaz valla 🐔
Ama zatwn çok kalmayacak ki yarın pişircem
0 altındaki dereceleri görüyosa buzdolabın fazla risk olmaz, ben tavukdan çok zehirlendim hayatta riske atmıyom oyüzden, senin yine keyfin bilir
Ama bi kere daha soslayıp koymustum bisey olmamıstı
tavuk rulet işi, 2 vurmaz 3 vurmaz 4 üncüde kan kusturur, dediğim gibi sana kalmış, ben olsam geceye kadar buzluğa atarım gece dolabın soğuk kısmına çeker sabah pişirmeden 1.5-2 saat önce çıkarırım, sen uğraşmak istemiyosan kendi bilceğin iş
Buzluğa attım sidmi gece çikarcam
Simdi*
afiyet olsun şimdiden 🐔
Son kullanma tarihi bugün değilse bir şey olmaz
Ayın 9 unda sanirim
16 sında yaziyormus
Olmaz bi sey
Bir şey olmaz
Tesekkurlerr
Buzdolabı derecesi soğuk ise bir şey olmaz
-18 ve -4 yaziyor
Bişey olmaz yani demi
Korkmuyom ki evdeki elemanlar zehirlenmesin kzhsmskns
Ben sogutucu kısmına koycam ama buzdolabına değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sakin ol şefim, hiç panik yapma! Tavuk göğsünü yarın pişireceksen kesinlikle buzluğa atmana gerek yok 🍗 Paketini açmadan, buzdolabının en soğuk yeri olan alt raflardan birine yerleştirmen yeterli.
Yarına kadar normal soğutucu kısmında aslanlar gibi taze kalır, hiçbir şeycik olmaz! Yeter ki oda sıcaklığında uzun süre bekletme. Yarın pişirmeden yarım saat önce dolaptan çıkarırsın, mis gibi pişer 👨🍳
Peki yarın bu tavukla nasıl harika bir yemek yapmayı planlıyorsun, sote mi yoksa schnitzel mi? 😋