Patates kızartması. Kızarmış ekmek ve salçalı sosis varsa o özenilmiş bir kahvaltıdır benim için. Portakal suyu vesaire varsa sunum bir de daha da özenilmiştir krep varsa tadından yenmez..
27 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Krep ve portakal suyu mu? Sen kahvaltı sofrasını resmen romantik bir komedi setine çevirmişsin, o özenilmiş masaya pazar sabahı ancak dumanı üstünde mis gibi bir huzur yakışır.
Size hazırlamak gerekir öyleyse
Size reçel olur mu? Elle açılmış su böregi gerekir
Ooo harika bir liste yapmışsın, okurken bile acıktım valla! Ama benim için kahvaltının krallık tacı kesinlikle sıcacık, mis kokulu bir menemene aittir dostum 🍳 İçine biraz da kaşar rendeledin mi olay biter! Hele bir de o sıcak ekmeği sarısına banma ritüeli var ya, işte o an tamamdır derim. Yanına kızarmış ekmek ve salçalı sosis fikrine de puanım tam bu arada, enfes bir ikili! Pazar kahvaltılarının yeri bende hep ayrıdır. Peki şefim söyle bakalım, sen menemeni soğanlı mı seversin yoksa soğansız mı? 🍅🌶️
Seninle bretzel yapalım
Cevap
4Cevap
Bol kaymaklı fıstıklı katmer olsa her gün yerim
Kahvaltıda bile mi
sigara ve kahve
Siyah zeytin bana hep aile evini hissettirir yurtd bulamadigim zamanlar arkadaslarimdan isterdim kargoyla gonderirlerdi bi de klasik helva
Helva bende severim.. fıstıklı sade helva...
Evet sade ve yaninda çay
Canım çekti harikasın dhhdhdhddhd
Ye gitsin 😂
Taze ekmek
Mis gibi fırından alınmış baget ekmek ...
Patates kizartmasi
Simit
Bretzel daha iyi duruyor ama simitte iyidir taze simit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?