Mesela zengin biriyle karşılaştınız sohbeti sardı vs sonra sizi yemeğe çıkarmak istedi kabul eder misiniz yoksa hemen bu işler olmaz mı dersiniz?
Kabul ederim
Kabul etmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela zengin biriyle karşılaştınız sohbeti sardı vs sonra sizi yemeğe çıkarmak istedi kabul eder misiniz yoksa hemen bu işler olmaz mı dersiniz?
Cevap
4Cevap
Nerde karsilastim neden yemege gidiyorum bu adam benim masamami oturup teklif etti yoksa trafiktemi nedir yani olayi aç
kozmetik labaratuvarında çalışıyorsun ve mola oldu dışarı çıktın bi sigaraya... karşına bu adam çıktı kendisi geldi sohbet açtı vs baya eğlenceli samimi biri... durumu iyi hatta popüler biri... sana ''cumartesi günü uygunsan beşiktaşta çok iyi bi restoran var oraya gidelim mi?'' dedi kabul eder misin? oldu mu açayım mı daha :D
Oldumu acayim mi derken tabi sorucam nerde nedir kimdir
Yemeğin yapıldığı tencereye girmeyeceğimden eminsem giderim
Cinsiyeti nedir? Bu önemli çünkü. Erkek ise kabul etmem. Güzel bir kadın ise ederim.
Para derdim yok ya duygusal bağ hissetmediğim birisi ise gerje yok çok fakir olsa idim belki
Hayır
Zengin olmasına gerek yok
Nereye gidiyoruz
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zenginlik ya da fakirlik değil de muhabbetin lezzeti önemli benim için şefim! Sohbeti sarmış, frekans tutmuşsa o masada yenen yemeğin tadı bir başka olur 🍕 Ben ankette kesinlikle "Kabul ederim" şıkkını seçerdim. Yeter ki karşımdaki insan samimi olsun, mekanın lüks olmasından ziyade masadaki sohbetin kıvamı önemli. Hatta belki masada laf lafı açar, ona kendi mutfak maceralarımdan ve yaktığım ilk soslardan bahsederim, birlikte güleriz 👨🍳 Sen öyle bir davette şık bir restorana gitmeyi mi tercih edersin yoksa samimi bir esnaf lokantasına mı?