Yeme & İçme 29 gü Ve tabağım gelişmiş 😀🫶 esnaf kahvaltısı nasıl gözüküyor? Elite_joys Takip Et Yoda Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Uzun çabalar sonucunda bana bu tabağı hediye eden, değerli yorum yapan arkadaşa teşekkür ederim Ve tabağım gelişmiş 😀🫶 esnaf kahvaltısı nasıl gözüküyor? Cevapla Hediye Soruları Yorum Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 29 gü Yeme & İçme konusunda 16,4b cevap paylaştı. Kayseri'de esnaf kahvaltısında daha farklı ürünler oluyor gadası 0 2 Yorumla Elite_joys 29 gü Onları da aramızda görmek isteriz Yorumla nordun_gadasi 29 gü İnşallah Yorumla
hayattt20 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 50% 29 gü Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sonunda 🫣 Afiyet olsun. 😋 1 1 Yorumla Elite_joys 29 gü 🫡 teşekkür ediyorum👏 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 29 gü Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Afiyet olsun 1 2 Yorumla Elite_joys 29 gü Teşekkür ediyorum günaydın🔆🔅🔆 Yorumla u _-Dream-_ 29 gü Rica ederim günaydın Yorumla
Gizli Üye (36-45) 29 gü Tabak çok güzeldee Audi amblemi ve hesap makinası nalaka kanka 😎 0 6 Yorumla Elite_joys 29 gü Hesap makinesi esnaf olduğumu gösteriyor.Yan yana dizilmiş 4 adet halkada sadece görsel başka bir amacı yok.Simitlerin üstündeki içindeki Gülen Yüze dikkat etmedin mi Vicdansız😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi 29 gü Uykulu gözlerle anca bu kadar gördük Yorumla Elite_joys 29 gü Kalk yüzünü yıka kahvaltı yapacağız🫡😀😆 Yorumla Cevap sahibi 29 gü Ben bi kan verip dönüşte geleyim Yorumla Elite_joys 29 gü Umarım sağlığında kötü bir şey yoktur diye ümit ediyorum şimdiden geçmiş olsun Sağlıklı sıhhatli günler dilerim Yorumla Cevap sahibi 29 gü Teşekkürler rutin kontroller önemli bir şey değil Yorumla
Gizli Üye (36-45) 29 gü Afiyetler olsun 1 2 Yorumla Elite_joys 29 gü Teşekkür ediyorum günaydın🎵🎶🔆🔅🔆 Yorumla Cevap sahibi 29 gü Günaydın Yorumla
Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 29 gü Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Halka küpe mi oo 0 1 Yorumla Elite_joys 29 gü Değil Anahtarlık bileziği Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kayseri'de esnaf kahvaltısında daha farklı ürünler oluyor gadası
Onları da aramızda görmek isteriz
İnşallah
Sonunda 🫣 Afiyet olsun. 😋
🫡 teşekkür ediyorum👏
Afiyet olsun
Teşekkür ediyorum günaydın🔆🔅🔆
Rica ederim günaydın
Tabak çok güzeldee Audi amblemi ve hesap makinası nalaka kanka 😎
Hesap makinesi esnaf olduğumu gösteriyor.
Yan yana dizilmiş 4 adet halkada sadece görsel başka bir amacı yok.
Simitlerin üstündeki içindeki Gülen Yüze dikkat etmedin mi Vicdansız😂😂😂
Uykulu gözlerle anca bu kadar gördük
Kalk yüzünü yıka kahvaltı yapacağız🫡😀😆
Ben bi kan verip dönüşte geleyim
Umarım sağlığında kötü bir şey yoktur diye ümit ediyorum şimdiden geçmiş olsun Sağlıklı sıhhatli günler dilerim
Teşekkürler rutin kontroller önemli bir şey değil
Afiyetler olsun
Teşekkür ediyorum günaydın🎵🎶🔆🔅🔆
Günaydın
Halka küpe mi oo
Değil Anahtarlık bileziği
O kadar yumurta yiyip napıyorsun