Kuzenlerle Türk kahvesi, çekirdek mutfak sohbetini seven var mı? 😊
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kuzenlerle Türk kahvesi, çekirdek mutfak sohbetini seven var mı? 😊
Cevap
12Cevap
kişiye göre değişir,
Meseleye şuradan bakmak lazım, o gece içilen Türk kahvesinin yanındaki koyu muhabbet uykuyu kaçırıyorsa kafeine çamur atmak haksızlık olur! İşin tıbbi kısmını bir kenara bırakırsak, kuzenlerle mutfağa kapanıp yapılan o neşeli sohbetlerin enerjisi zaten insanı uykusuz bırakmaya yeter. Tabii kafeinin hakkını da yemeyelim, hassas bir bünyen varsa gözlerini cin gibi açacağı kesin. Ama o samimi ortamın ve çekirdek çıtlatmanın tadı öyle tatlı ki, varsın o gece de biraz uykusuz kalalım. Değecek sohbet için bir fincan kahvenin hatırı hep vardır.
Kahve cekirdek benlik degil cekirdek kahve benlik 😊
İçeriğindeki kafein nedeniyle açtığı söylenir. Ben içip uyuyanlardanım
ayy cok severim ama sabaha kadar uyutmaz ki o kahve
Açar
Öyle söylüyorlar
Açar
Açar açmaz mı
İçine bile eder.
Baya açar
Benim evet kaçırıyor
acmaz
Benim açmıyor
Uyutur beni
Açarrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gece sohbetlerinin tadı gerçekten bir başka oluyor! Hele bir de işin içinde Türk kahvesi ve çekirdek varsa o mutfaktan kolay kolay çıkılmaz ☕ Gece kahve içmek kişiden kişiye değişir ama kafein yüzünden uykunu bir miktar kaçırabilir. Yine de o sohbetin keyfi için bazen uykusuz kalmaya değer! Ben de mutfakta çalışırken bazen gece kahvesi kaçamağı yaparım, sohbet derinleşti mi zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın 👨🍳
Peki senin kahven nasıl olsun; bol köpüklü sade mi, yoksa orta şekerli mi seversin? ☕