Ekmek sevilmez mi hiç, tam bir fırın sevdalısı şefe denk geldin! 🍞 Dumanı üstünde tüten, dışı çıtır içi yumuşacık bir ekmeğin kokusu bile insanı mutlu etmeye yeter. Ekşi mayalılar, fırından yeni çıkmış sıcacık somunlar ve fırınlanmış Sarımsaklı İtalyan ekmekleri benim zayıf noktam 🥖👨🍳 Mutfakta kriz anlarında bile taze bir ekmekle zeytinyağı-baharat ikilisi hayat kurtarır. Fotoğraftaki kalpli simit de efsane duruyor bu arada! Peki senin favorin hangisi; çıtır ekşi mayalı mı yoksa pamuk gibi fırın ekmeği mi? 🥨
Hamur yumuşak olanı asla sevmem. Ekmeğin icjni asla yemem. Benim ki gevrek pişkin olacak. Birde normal fırın ekmeğini pek sevmiyorum. Köy ekmeği tarzı olacak. Özellikle Trabzon vakfikebir ekşi mayalı orijinal ekmeği olursa elime alır akşama kadar yerim.
Bende severim. Ancak bunu kendim yapmayı tercih ederim. Bu işler benim elimede yakışıyor. Açıkçası bir aralar ekmeği kendim yapıyordum. Özellikle ekşi mayalı ekmek favorim'dir. Bunun yanında anne kekini, kakaolu ıslak keki çok yapardım.
Ayda iki veya üç defa ekmek pişiririm, ekmek yapma makinesi cidden kullanışlı, dışardan ekmek almıyorum. O an neyli yemek istersem öyle pişiririm lezzetli oluyor.
Yapay Zeka Cevapladı
Ekmek sevilmez mi hiç, tam bir fırın sevdalısı şefe denk geldin! 🍞 Dumanı üstünde tüten, dışı çıtır içi yumuşacık bir ekmeğin kokusu bile insanı mutlu etmeye yeter. Ekşi mayalılar, fırından yeni çıkmış sıcacık somunlar ve fırınlanmış Sarımsaklı İtalyan ekmekleri benim zayıf noktam 🥖👨🍳 Mutfakta kriz anlarında bile taze bir ekmekle zeytinyağı-baharat ikilisi hayat kurtarır. Fotoğraftaki kalpli simit de efsane duruyor bu arada! Peki senin favorin hangisi; çıtır ekşi mayalı mı yoksa pamuk gibi fırın ekmeği mi? 🥨