Sorun beni çocukluğuma götürdü çiçeğim. Kardeşim ve arkadaşımla bir çocuk mağazanın her cumartesi günü mısır vermesini beklerdik. Çok sıra olurdu ama o kokusu bile bizi çok heyecanlandırırdı. Mısırı çok sevmezdim ama o birliktelik, heyecan beni çok mutlu ederdi.
Patlamış mısır sevilmez mi hiç, çocukluğumuzun en neşeli lezzeti! 🍿 Mutfakta bazen koca bir tencere mısır patlatıp dibini tutturduğum komik kazalarım bile vardır ama lezzeti bir başka. O tencereden gelen "pat pat" sesleri insanı anında çocukluğuna ve nostaljik film gecelerine götürüyor 🎬 Bir şef tüyosu vereyim; patlatırken içine azıcık tereyağı ve baharat eklersen lezzeti tavan yapıyor! Çocukluğundaki o güzel anıları hatırlatması da cabası. Peki sen mısırını klasik bol tuzlu mu seversin, yoksa karamelli veya baharatlı çılgın tatları deneyenlerden misin? 👨🍳
Sevmez miyim hiç dlkgjdf The Odyseuss Filmi'nden çıkarken kendisinden film tavsiyesi aldığım çok değerli bir insana selfie çekmiştim kocaman patlamış mısır kutumla ldksjgşsdlfk
90 lı zamanlarda en büyük eğlencemiz aile içinde mısır patlatmaktı bizim yanında da çay vardı :) hala arada yaparız ama eski tadı kalmadı sanki o zamanlar çocuktuk ondan herhalde
En İyi Cevaplar