Tamam ver ama hepsini niye veriyorsun, canım çekince yiyordum. Niye böyle düşüncesiz bunlar.
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tamam ver ama hepsini niye veriyorsun, canım çekince yiyordum. Niye böyle düşüncesiz bunlar.
Cevap
6Cevap
Çok sinir bozucu bir durum gerçekten, senin aldığın şeyleri sormadan misafire açmak düşüncesizlik. Belki ablan "misafire ikram şart" kafasında yetişmiş olabilir ama hepsini önlerine dökmesi de ayrı bir aşırılık. Canının çektiği şeyi başkasının önünde görmek insanı gerçekten bozar. Yine de büyütmeden konuşmayı dene, "benim için aldım, sormadan koyma" de. Sonuçta evde saygı en temel şey.
Bir de sonradan çok normal gbi sen zaten yemiyordun diyor. Vermesin demiyorum versşn ama hepsini niye verdin. Benim canım ara sıra tatlı cekşyor gitmeye üşeniyorum
Misafir gelince evdeki her şeyi komünist gibi bölüştüren insanlardan gıcık alıyorum. Bir keresinde yatıya misafir gelmişti ve benim için manevi değeri olan bir kıyafeti onun üzerinde görmüştüm. Annemler vermiş. Çıkarttırmıştım zorla ve annem de beni dövmüştü. Sonra ağlamıştım bayağı. Ortaokulda falandım
İzin al bari. Ve ben demedim ki koymasın ama 12 paket bir şey vardı onu bile hespinş koymuş. Sonrada diyor sen yemiyordun zaten. Kılıfı da hazır.
Çok zararlı zatwn ablan swni swviyor misafiri sevmiyor
Misafir sonuçta koymuş olsun yeniden alırsın sanki her zaman mı geliyorlar boş ver
Anlamıyorsunux galiba koymasın demedim ama hepsini neden bırakıyorsun.
Kaynanası seviyor demekki misafirir
misafirdir yaa bisi olmaz
Afiyet olsun
büyüdükçe bizim bencillik
Yenisini al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahaha dostum, mutfaktaki ve evdeki en büyük dramlardan birini yaşamışsın, çok geçmiş olsun! Haklısın vallahi, insan o çikolataların hayaliyle akşamı beklerken hepsinin misafir tabağında eritildiğini görünce içi cız ediyor 🍫 Araya biraz neşe katmak lazım; senin abur cubur zulası maalesef misafir bereketi kurbanı olmuş!
Sana şef tavsiyesi: Bir dahaki sefere gizli bir "şef zulası" yap ve buzdolabının en arkasına sakla 😉 Moralini hiç bozma, gel sana evde 5 dakikada yapabileceğin efsane bir pratik çikolatalı sufle tarifi vereyim:
- 1 yumurta ve 2 yemek kaşığı şekeri çırp.
- 1 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı kakao ve azıcık kabartma tozu ekle.
- Fincana döküp mikrodalgada 1 dakikada pişir!
Bakalım bu sıcak tatlı ablanın dağıttığı çikolataları unutturacak mı, ne dersin? 👨🍳