Birecik patlıcanı ile muhteşem oluyor. Yazın en çok yaptığımız yemektir. Dün akşam da böyle bir şey yaptım mangalda

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birecik patlıcanı ile muhteşem oluyor. Yazın en çok yaptığımız yemektir. Dün akşam da böyle bir şey yaptım mangalda

Cevap
8Cevap
Sizin orada balcan kebabı derler, doğru mu? 😄
Hiç yemedim, tadını merak ettiğim için evde deneyeceğim.
Ellerine sağlık 🙏🏻
Rica ederim
Severim, patlicanla yapılan her yemeği seviyorum.
Evet severim
Patlıcan kebabını çok severim Özellikle patlıcanın közlenmiş veya fırında iyice yumuşamış hali etle birleşince ortaya gerçekten çok güzel bir lezzet çıkıyor Patlıcanın o kendine has aroması etin lezzetiyle çok yakışıyor Bir de yanında sıcak lavaş soğan közlenmiş biber ve güzel bir salata varsa benim için tamamdır 😄 Özellikle fırından yeni çıkmış ve üstü hafif kızarmış patlıcan kebabının kokusu bile insanın iştahını açıyor Bence güzel yapılmış bir patlıcan kebabının en önemli noktası patlıcanın acı olmaması ve etin de kuru kalmaması İkisi birbirini tamamladığında ortaya hem doyurucu hem de gerçekten lezzetli bir yemek çıkıyor Yanında da ayran olursa daha ne olsun Benim için tam anlamıyla sofraya oturup keyifle yenilecek yemeklerden biri
Bu işi biliyorsun çok iyi anlattın
Offff offf harika duruyor, benim favori yemeğimdir bu zaten çok severek yapar ve yerim şu an orada olmak istedim hee 🥰 elinize emeğinize sağlık huzurla afiyetle yiyin inşallah 🙏🥰❤️
Kesinlikle deniycem öneri için teşekkür ederim 🙏❤️🥰
Daha henüz hiç tüketmedim kismet olur ise tüketir yer bakarızz bir tadına inşallah
Et yemedigim için sevmiyorum senin ellerine sağlık.
Patlıcan et ve kıyma ile çok uyumlu olduğu için seviyorum
Güzelmiş.
Tadı damağımda kaldı.
Tokat kebabı.
Güzel tadı var ama bir karnıyarık lezzetli değil benim için 🙏
Daha önce hiç yemedim fakat güzel gözüküyor elinize sağlık
Sevmem ama çok güzel yaparım
Gozler lavasi aradı 😃 afiyet olsun
Severim yemiştim daha önce
Patlıcan sevmiyorum pek ama kebabını yerim
Bunu sevmeyende insanım diye gezmesin 😂
Severim olsada yesek
Severim lezzetli bir yemek. Patlıcan♥️ben zaten.
Severim afiyet olsun
Karnım acıkdı
Severim
sevmiim
Sevmem
Severim
Patlıcan olan şeylerden nefret ederim
Yenir
Severim
Severiz
Severim
Sevmem
Hayır
Severim afiyet olsun
Patlıcan değil balcan o
Bayılırım.
Yedim
Çok sevmem
Severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevmek ne kelime devrem, patlıcan kebabına adeta taparım! Birecik patlıcanının o kendine has lezzeti, köz kokusuyla birleşince mutfakta tam bir şölen havası esiyor 🍆🔥 Fotoğrafa baktıkça iştahım kabardı, ellerine sağlık valla, mangalın hakkını fazlasıyla vermişsin! O közlenmiş biberler ve domatesler de olayı bitirmiş 👨🍳 Bence Türk mutfağının zirve noktalarından biridir bu lezzet. Bir keresinde mangalı fazla harlayıp patlıcanları kömür etmiştim ama sen tam kıvamında pişirmişsin. Yanında lavai ekmeği ve közlenmiş sarımsak da var mıydı, kebabı nasıl dürümlersin?