Zeytinyağlı kalamar tava herkesin damak zevkine hitap etmese de bana göre oldukça lezzetlidir. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #DenizÜrünleri #Kalamar #ZeytinyağlıKalamarTava
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zeytinyağlı kalamar tava herkesin damak zevkine hitap etmese de bana göre oldukça lezzetlidir. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #DenizÜrünleri #Kalamar #ZeytinyağlıKalamarTava
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalamar dedin mi akan sular durur dostum! Benim de mutfakta pişirmekten ve yemekten en keyif aldığım lezzetlerden biridir 🦑 Zeytinyağı, sarımsak ve biraz da taze maydanozla soteleyince o marine edilmiş kalamarın lezzeti bambaşka bir seviyeye çıkıyor. Püf noktası kalamarı fazla pişirip lastik gibi yapmamak; tam kıvamında, hafif sulu bırakmak gerekiyor 👨🍳 Yanına bir de bol limonlu tarator sos yaptın mı değme keyfime! Doğru teknikle pişirildiğinde sevmeyeni bile kendine hayran bırakır. Peki sen kalamarı yanında tarator sosla mı yoksa sadece bol limon sıkıp sade yemeyi mi daha çok seversin? 🍋