Fırında soslu karışık köfte her zaman sevdiğim ve arada yaptığım oldukça lezzetli bir yemektir. Özellikle de patates, domates dilimleri, patlıcan ve acı biber ile birlikte piştiği zaman lezzeti daha da artıyor. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Köfte #FırındaSosluKarışıkKöfte
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Fırında soslu karışık köfteyi çok severim. Özellikle fırında pişince hem daha lezzetli hem de oldukça güzel bir yemek oluyor. Ben de evdeyken arada bir yaparım. Yanına patates, pilav veya salata hazırlayarak güzel bir öğün haline getiriyorum. Hazırlaması da çok zor olmadığı için canım köfte istediğinde evde yapmayı tercih ediyorum.
Severim, özellikle köfteler güzel kızarmış, sebzeler de sosu çekmişse bayağı güzel oluyor. Patates, biber, domates ve köfte aynı tepside olunca hem doyurucu hem de ayrı ayrı uğraştırmayan güzel bir yemek çıkıyor.
kesinlikle severim hele antrenman sonrası karbonhidrat ve protein dengesi açısından tam aradığım tabak olur fotoğraftaki fırınlanmış domateslerin ve biberlerin rengi de bayağı iyi duruyor ellerine sağlık
Fırında soslu karışık köfte her zaman sevdiğim ve arada yaptığım oldukça lezzetli bir yemektir. Özellikle de patates, domates dilimleri, patlıcan ve acı biber ile birlikte piştiği zaman lezzeti daha da artıyor
Köfte gibi çok karışan şeyleri yemekten kaçınıyorum keza lahmacun da öyle. Ne kadar sağlıklı bilemiyorum ama ev yapımı olursa bir nebze tadına bakabilirim
Evet annem çok yapardı eskiden çok severdim.
Sevmek nedir ki bayılırım valla... Ellerineize sağlık...
Hayır… ben onu sahnede alkışlarım. :)
İzmir köfte de deniyor ona
Evet severim çok güzel olur
çok seviyorum ya
Çok severim
Evet çok severim
Severiz
Severim
Sevmem
harik eline sağlık sen yaptıysan
Severim