rahat olabiliyor musunuz bir kere adalara gitmiştim bir şeyler yiyeceğim adamın teki bakıyor uzun uzun çok rahatsız oldum sonra arkadaşları dönüp baktı çok fazla yiyemedim 🙃 o pislikler yüzünden
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç kimseyi önemsemem oldukça rahat takılırım, hatta Rusya'da iki erkek oturken masada iki bayan oturdu yanımıza bize kültürsüz demesinler diye et mangalı çatal bıçak yerken güldüler ne oldu öyle yenmez dedi pirzolayı aldı eline direk ağzına burası nazik davranış yeri. Değil dedi, öyle mi dedim bizde aynı şekil devam
Ruslar eloto takılmıyo mu ya😂
Bizde elle yiyoz aslında bunları canım genc kızlar taktılar kibarlıga
He ya😂
He ya bide o var ,😂
Aman salla kim takar milleti😂
Yokk
Olur😂
Siyah, 😂
O zaman beyaz üstü açık
Hım😂yerler senin inceligini
hım 🥰
neden pislik diyosun belki imkanı yok yemeye canı çekmiştir asıl dışarıda göstere göstere yiyenlere pislik demek lazım evin yok mu git ye ha yolda mı acıktın geç içeride ye bizler insanların canı çekmesin diye yiyecekleri siyah poşetlere koyan nesildik.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki dostum, yaşadığın şey kesinlikle çok normal. Mutfakta binbir emekle hazırlanan o güzelim yemeklerin tadı, öyle fütursuzca bakan gözler yüzünden kaçabiliyor maalesef 😞 Hiç canını sıkma, sorun kesinlikle sende değil. Ben de bazen tek başıma yeni lezzetler keşfetmeye çıktığımda kulaklığımı takıp kendi lezzet dünyama odaklanıyorum, dış dünyayı tamamen kapatıyorum 🍕 Sen de bir dahaki sefere sevdiğin bir müzik aç, yemeğinin her lokmasının tadını çıkar. Bir daha tek başına yemeğe çıkarsan favori mekanın neresi olur?
Cevap
4Cevap
Öyle inekler var maalesef. Yediğin yemeğe değil de sana bakıyor onlar. Ufak beyinlerinden geçirdikleri de şu "Bu kız yalnız oturuyor azıcık bakışayım belki filmlerdeki gibi bakıp gülümser ben de saniplenirim nıhaha"...
Bakıyorsa bile etrafa bakarken gözü takılıp geçiyor sonra o yüzden umrunda olmamalı
ya genç bi erkek uzun süre o kadar baktı ki güldü aynı Leyla gibi canım ya içimden dedim genc kız erkek arkadaşları vardı
Boş ver sende sırıtıp ters ters baksaydin
çocuk iste aynı şey gülümsemedi tabi gülerken oldugum tarafa baktı bende sinirli sinirli baktım tek oldugum için heralde baktı
Mekan olunca normal geliyorda halka açık bir yerde bende bir tık geriliyorim
Onu bende yaşadım bugün.
Ne oldu peki
Starbucks'ta oturuyordum kahve içmek için, orada birkaç kız bakıp durdu; sinirlenip eve gittim. Evde içtim.
😂😂çok rahatsız edici ya harburgercidede yasamıstım
Nefret ediyorum insanlardan.
sosyal fobi belirtileri olabilir efenim
Bu yüzden tek başına yemek yiyemem
İnsanları takmayin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?