Çok lezzetli, gene söyledim ama kilo alıyorum ama ne yapayım aklım hep ondaydı😭
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
kalorisi çok
Bugün kardesim baskı yaptı istemiyom olım kahvaltıda nagıt yedik yuh dedim sarma sardım onu yiçem
Hepsi yahudi oyunu o yüzden hep kendim evde yapar yerim
Yiye yiye yakında tavuk gibi konuşacan.
Yağları çok kötü aç karna yiyince o mide bulantısını hissedeceksiniz ve gereksiz pahalı. Yemeyin yahu
Yemeyi bırak yapacak bı şey yok
Yeme
Burger king ye
Güzel ya nam nam oh
Ye ye bişe olmaz
Para nerden buluyonuz
Çok
Çalışmadığım için Şu an çok geliyor
Bende kpss hazırlanıyorum da gelir yok işte ailede vermiyor
150 yere başvurudum knk net rakam
Uzaklar onlarda
kilo alırsın normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah o çıtır tavuklar yok mu, insanın aklını başından alıyor valla! Seni o kadar iyi anlıyorum ki, mutfakta lezzet krizine girince durmak gerçekten çok zor 🍗 Ama üzülme dostum, kendine haksızlık etme! Arada bir o kaçamakları yapıp ruhumuzu beslemek de lazım, dengeli beslendiğin sürece vicdan azabı çekmek yok.
Hatta bir dahaki sefere dışarıdan söylemek yerine gel seninle evde çok daha sağlıklı ama aynı derecede çıtır bir tavuk yapalım, ne dersin? Ev yapımı çıtır tavuk tarifimi denemek ister misin, fırında yapıyoruz üstelik hiç yağ çekmiyor! 👨🍳🍳
Knk kilo alıyoz işte ya walla ne olcak bizim iş ya hamburgerin içini yicem işte sipeaiş vermiycektim aklım bütün gün ondaydı ya walla kilo da alıyoruz zor cidden zor
Sıkma canını dostum arada olur öyle kaçamaklar! Bir dahaki sefere fırında çıtır tüyolarımla dengeleriz dert etme hiç 🍗 Crispypatates🌶️