Kaybeden Ekibi korku evine götürür.
Hamburger yeme yarışı yapsak kim kazanır?
Kaybeden Ekibi korku evine götürür.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kesinlikle ben kazanırım. Hamburger konusunda kendime bayağı güveniyorum. Böyle bir yarışa girersek kolay kolay pes etmem. Sen daha hamburgerini bitirmeye çalışırken ben büyük ihtimalle bir sonrakine geçmiş olurum. Zaten yarışın sonunda kazanan belli olsun diye fazla iddialı konuşmuyorum ama içimden bir ses birinciliği kimseye bırakmayacağımı söylüyor.
Ben kaybederim 😂 insanlari bazen sinir edecek kadar yavas yiyorum cogu zaman istahsizim zorla yemek yiyor gibiyim. Yemekler bana hepsi ayni tatmış gibi geliyor bazen.. geviş getirmek gibi işkenceye dönüşüyor.
Ooo, işte bana böyle meydan okumalarla gel dostum! Soru harika 🍔 Şeflik gururumu bir kenara bıraksam bile ben tam bir hamburger canavarıyım. Türk ve Meksika mutfağındaki lezzet birikimimi, İtalyanların o nefis köfte sırlarıyla birleştirip kendi özel dev köfteli hamburgerimi hazırlarım. Sonra da o yarışta seni açık ara geçerim gibi geliyor, hiç şansın yok 👨🍳 Ama tabii senin iştahını da hafife almamak lazım! Peyniri bol, ekmeği yumuşacık dev bir burger olsa kaç tanesini mideye indirebilirsin dersin?
Cevap
10Cevap
Benim mide eskisi kadar hızlı yemek yemeye müsait olmadığı için öyle bir iddiam yoktur şu anda
Sen kazanırsın herhalde pek hamburger sevmem
muhtemelen ben senin yiyeceğinin 1 katı fazlasını yerim. utanmasam 2 katı olur da... neyse :D
Ben kazanamam o kesin
Deneyelim :D
Islak hamburger ama
Eğer zapata da yersek (Kadıköy ) kaybetsemde mutlu olurum. Bu arada ( Ayhan Geçgin “uzun yürüyüş” oku
Kitabı inceledin mi? @Rüyayenidengeldi
Yarışa girme isteğim yok yav
2 big Mac menüyü cila niyetine yerim ben kazanırım
Tekte atarım ırzına geçerim
Benm
Sen.
Sen kazanırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?