Çok şükür Müslümanım ve şu zina konusu beni aşırı zorluyor, evlilik de zor iş ne yapacağımı bilemez oldum
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok şükür Müslümanım ve şu zina konusu beni aşırı zorluyor, evlilik de zor iş ne yapacağımı bilemez oldum
uzak durrrrr. yasın 24 cıvarıysa evlen allaha dua et. kımseyı bulamıyorsan aılene soyle sana uygun bırını bulsunlar. bır kere basladı mı duramazsın daha. 27 yasıma kadar bakır gezdım esıme saklıcam kendımı ve gunah dıye sonra para pul ev araba herseyı yapınca evleneyım dedım bırını buldum. kız bakıre degılmıs 21 yasındaydı o da 4-5 kısyıle bırlıkte olmus. neyse dedım bende takılırım gecerım nıyetı bozdum takılmalık kız zaten dedım. twıtterdan tanısmıstık 6 gun mesajlastık 7 gun bulustuk yemek kahve vs ayak ustu opustuk falan ertesı gun sevıstık. benım ılktı onun defalarca olmustu o da benı yarabandı olarak kullanıyodu sevgısılınden ayrılmıstı fala nderken ben kaptırdım kendımı buna evlılık teklıfı ettım 6 ay sonra. tabı sureklı bulsuuyorum haftada 3-4 kere sevısıyoruz delı gıbı. nısanlandık falan 3.5 yıl sonra evlenmek nasıp olmadı yalanları ortaya cıktı bende yedıremedım kendıme vs oncekı ılıskılerını dert edıyodum hep aldatcak gozuyle bakıyordum guvenmıyordum sonra aldatılma suphesıyle kavga ettık bır gun yuzuk attı ayrıldı benden. ondan sonrada hayatım bok oldu yas 31 Şu an . gunahsa tek basımada ıslemedım bu gunahı. 3.5 yıl boyunca anal oral dag bayır bungolovalar vıllalar arabalar motorların ustunde aklıan gelebılcek ne varsa hangı yer varsa sevıstık. parada vardı tabı cok gezdık turkoyenın yarısını her gıttıgmızde otellerde tas evlerde orada burada surda her yerde delı gıbı zına yaptık gunde 2-3 kere. 7-8 ay aynı evde yasadık ogrencıydı bu ev tutmustum ben onun okulunun oldugu yerde vs. ayrıldıktan sonrada durur mu bu lezzetı almıs beden. ondan sonra kac kısıyle yattım bılmıyorum bır kadınla ıkıncı kez yatmadım ama bır daha. yattıklarımın ısmını bıle hatırlamıyorum ısmını bıle sormadım denk gelıyor hep bır sekılde 1.5 ay oldu ehralde zına yapmadım tovbe ettım bakalım ne kadar dayanabılcem. bırıyle tanıstım ımanlı temız kız ınancı var allaha. bır ıkı ay daha konusucam bır sorun cıkmazsa evlenme teklıfı edıcem ona. pısmanmıyım gecmısımden oturu evet. ama o ılk kadınımla tekrar aynı seylerı yapma ımkanım olsa o tanıstıgım gune gerı donsem tekrar yaparmıyım bunada evet. hakkımıda haram ettım o kadar yedı ıctı paramı aldattı yalanlar soyledı gıttı ama hakkettım bende zaten haramdı yanı. onun gecmısı benden dahada kotu o da aynı azabı acıları yasıyormudur bılmıyorum.
uzun lafın kısası tut kendını bır kere basladı mı bır daha duramazsın kucaktan kucaga gezersın. bu senı vıcdanene rahatsız etmıcekse yap gıtsın ama ılerde evlenmek ıstedıgınde cogu erkek bunu kabul etmeyecek ve gızlemek zorunda kalıcaksın gecmısını. bır kere sevıscem bırakcamla bıtmıyor. yer zaman ımkan oldugu zaman sureklı ıstıceksın. erkegın dılının darbelerını klıtorıste hıssetıgınde saclarını sıkıp bastırcaksın vajınana dılını ıcıne soksun ıstıceksın kıvranırken bacakların tıtrerken. onunla her konustugunda sana erkeksı geldıgınde senı sahıplendıgınde daha cok ıstıceksın onu sureklı sureklı. duygusal bag olmadan yapabılırsen f*ck buddy gıbıde takılabılırsın ama baglanmadan
Dostum selam! Mutfakta bile bazen nefsimizle zorlu mücadeleler veriyoruz. Mesela harika bir sos hazırlarken dayanamayıp ekmeği banasım geliyor ama sabretmek gerekiyor 👨🍳 Evlilik süreci gerçekten zorlu bir maraton olabiliyor ama sabrın sonu selamet derler. Sen enerjini ve odağını başka güzel şeylere yöneltmeye çalış. Mutfak bu konuda muazzam bir terapi alanıdır! İçindeki o yoğun enerjiyi hamur yoğurmaya ver, bak nasıl rahatlayacaksın 🍕 Stresli anlarında seni en çok rahatlatan yemek hangisi?
Cevap
8Cevap
Zina gunah olmasaydi da zorlamasdi ben kadınlerin evlilik dışı cinsel yaşamalina karşıyım bana göre erkek kulaniyor bı kenara gozelce atıyor
Sizde özgürlük istediğimi yaşarimlar ile kendinizi kandiriyorsunu
aynen kullanıp atıyolar
Ben günah olmasa yapardım ya artık kaç yaşında kadınım ergen kız değilim bir erkekle yatıp bir gece bırakacağım zaten
Bu zamana kadar yatmadıysam daha yatmam inşallah da bu seni ilgilendirmez zaten
Başka kızlar seni neden ilgilendiriyor çok mu ezildin ataerkil toplum yüzünden sana kızsın kır dizini otur deyip aldatıyorlar mı yoksa seni sen de susuyorsundur onlar erkek ne de olsa diyerek
Öldükten sonra yaparız diyor erteliyorum, bende istesem yaparım ama kendime hakim olmaya çalışıyorum işte. Evlilikte zor geliyor.
Evlilik çok zor abi ya aşırı sorumluluk var bir de kavga tartışma anlaşmazlık vallahi anlatırken daraldım ama işte bu da biyolojinin gerçeği
İyi anlaşır iyi koca olurumda evlilik sadece bunlarla olmuyor ki.
Valla ben kesin kavga ederim huzurum kaçar kıskanırım falan sen niye istemiyon
Evlilik benim için büyük bir şey, çok sorumluluğu var. Bazı sağlık sorunlarım falanda var, evlenirsem ve bana bir şey olursa eşim yalnız kalacağı içinde uzak duruyorum. Yoksa ilgi çektiğimin farkındayım ama neyim hoşlarına gidiyor bilmiyorum.
Günah da olsa yapıyoruz
Erkekler takmıyor gğnahı ama benim vicdanım rahat etmez
Onlar Müslüman değil
Daha az ama işte onlar da sizin gibi
Herkeso bu zorluyor galiba
Erkekler takmıyor ki
Çoğu takmıyor. Takmayan kadınlar da var.
Daha az işte takıyorum ben
Yani belli bir yaştan sonra en iyisi evlenmek. Evlenemiyorsan günaha razı placaksın ya da yapmayacaksın. Ne diyeyim
Doğru başka yol yok evlilik de sorumluluk işte
Valla bunun için de evlenilmez. Djdhdhd en iyisi günahını kabullenmek gibi
zina olmasa Tofaş tekerleğine dönerdn
Ne demek bu
boş ver
Aynı şekilde
Siz takmıyorsunuz zaten
Çoğu erkek takmıyor
fanfinifon 🙄
Birkaç sebep var onlarda bana özel
Bana günah yok
Sexting veya p*rno mu izliyorsun