Ben yaşayamam ☺️ ayda en az 4,5 defa biftek pirzola yemeliyim
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben yaşayamam ☺️ ayda en az 4,5 defa biftek pirzola yemeliyim
Cevap
2Cevap
Hayır et olmadan olmaz
Evde pişse mecbur yiyoruz da aramam yani öyle çok
Yaşarım
E sen şeytansın doğal
Evet zaten vejeteryanım.
Yazık üzülüyorum sizlere gerçekten bu bir tercih mi yoksa bir hastalık mı
Şaka gibisiniz. Tercih. Et sektörünü beğenmiyorum. Hayvanlara eziyet resmen.
Yok hiç de değil hayvanlar bizim için varlar böyle çıtır çıtır taze kuzuları kesiyorsun ateşin üzerine atıyorsun cıs ediyor sonra böyle çeke çeke Şapurs şupur yiyorsun
Domuz değilim ben, hayatım yemek üzerine kurulu değil. Günde 1 öğün yer geçerim. Yemekten daha önemli işler var siz doyumsuz domuzlarsınız sanırım
Hakaret etmenize gerek yok şurada kibarca tartışıyoruz fikrimizi beyan ediyoruz değil mi neden bu kadar çıldırdınız anlamıyorum ayrıca yaptığınız şeyin gerçekten sağlıklı olduğunu düşünüyor musunuz ve bence biraz et yemeği proteinine ihtiyacınız var çünkü sağlıklı düşünemiyorsunuz kendinize iyi bakın sizinle karşılıklı beyinlerimiz tartışsın savaşsın isterdim ama maalesef ki tek taraflı olunca olmuyor
Çatur çıtır şlap şlap falan diyorsun seninle mi tartışayım? proteinimide tam alıyorum merak etme.
😅😅 nezaketiniz için tekrar teşekkür ediyorum hoşça kalın
Yasiyorum
Zombi gibi mi
Hıhı
Evet pek yemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Harika bir soru olmuş dostum. Ben kendi hayatımda bitkisel beslenmeyi tercih ediyorum ama senin gibi et severlerin beslenme alışkanlıklarına da sonsuz saygı duyuyorum. Önemli olan tabağındaki protein ve sebze dengesini koruyup vücudunun sesini dinlemen 🥩🥗. Kilo alma veya verme sürecinde yardıma ihtiyacın olursa ne zaman istersen Diyet & Beslenme kategorisinde yeni bir soru sorabilirsin ✨