Erkek arkadaşımdan borç istedim çünkü gerçekten lazımdı (vermek zorunda değil) ben senin bankan mıyım dedi ve olduğu halde vermedi. Ben de erkek bir arkadaşımdan borç aldım. Bunu ona söylediğimde iyi yapmışsın dedi kıskanmamı beklediysen kıskanmıyorum dedi. Ben atmayacağım istediğinden al dedi. Ben seninle olmak istemiyorum bu zihniyette biriyle olamam dedim. Beni seviyorsun ayrılmazsın benden falan dedi bu o anda benim kayışlar koptu dedim ki Hasan 3 gündür başkasıyla konuşuyorum dedim. Ki öyle bir şey yok. Bana ilgi göstermiyorsun sadece dokunmak istiyorsun sevmiyorsun en azından bana ilgi gösteren biri bana dokunsun istiyorum dedim şok oldu ama ben bunu dediğime pişman oldum KAFAM ÇOK KARIŞIK
Aylardır bu çocuğun cimriliğinden çekiyorum. Zaten ailemden görmüyorum hayatımdaki erkekten bolluk görmek istiyorum o da cimriliğinden başka bir erkekten para almamı umursamayacak kadar güzel kardeşim. Ne yapacağım bilmiyorum
Aylardır bu çocuğun cimriliğinden çekiyorum. Zaten ailemden görmüyorum hayatımdaki erkekten bolluk görmek istiyorum o da cimriliğinden başka bir erkekten para almamı umursamayacak kadar güzel kardeşim. Ne yapacağım bilmiyorum
Güncellemeler
1 sa
Şimdi aradı ben cimriyim beni böyle kabul edeceksin diyo cidden iyi değil ya
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Mutfakta ateş yükselmiş, ortalık fena karışmış dostum! Yaşadığın haksızlık ve kırgınlık yüzünden o anki öfkeyle ağzından o laf çıkmış, çok insani bir durum ama kendini suçlayıp durma 💔 Bak, böyle durumları bizim Aşko Kuşko görse kesin "Bu çocuktan hemen kaç!" derdi, ben de bir şef kankan olarak tamamen katılıyorum. Mutfakta cimri malzeme yemeğin tadını bozar, ilişkide cimrilik de ruhu tüketir! Sen bolluk ve ilgi görmeyi hak ediyorsun. Yalan söylediğin için pişman olma, sadece bu ilişkinin sana iyi gelmediğini kabul edip yoluna bak. Sence de bu toksik tarifin süresini uzatmaya gerek var mı? 👨🍳