Böyle şeyler var mı cidden ve işe yarıyor mu abi djdndns
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle şeyler var mı cidden ve işe yarıyor mu abi djdndns
Cevap
5Cevap
Çok az yerde uygulanan bir gelenek, zamanla tarih olacak. Olmalı da.
Aptalca benve
Aptalca tabi bize ne adamın gerdeğinden neticede
Evet ayol
Sadece o da değil, adam acından ölüyor cenazesinde etli ekmek dağıtıyorlar. Ölümüzle mi uğraşalım milletin karnını doyurmakla mı, cidden bazı gelenekler çok garip
Ay varya ona da aşırı sinir oluyorum milletin karnınj doyuruyoruz hemde lahmacun falan abi şaka mısınız
Dimi ama sanki hayatımız güllük gülüstanlık alakasız birçok şeyle uğraşıyoruz, düğünü ayrı, ölüsü ayrı, sünneti ayrı..
@smyj13fj konuşmada iki taraf da haklı fakat kime ne faydası varki haklı olmanın? Bir şeyleri değiştiremedikten sonra..
Doğruyuz iyiyiz daima da tekiz, iyiler yalnızdır ve azdır unutma
Ay sünnete ayrı sinir oluyorum abi. Bi halttan anlayaman çocuk var ortada sünnet düğünü hani parti falan değil düğün direkt anasını satim altın veriyorlar bi de et parçası gittş diye. Valla kızım olursa bir gün evlenirsem regl partisini de ben çıkarırım ama yane
Şimdi sünnette anneler de gelinlik giymeye başladı kahsvac baby shower falan derken yeni gelen gelenekler de ayrı çöp
Ayyy evet ilk diş partisi cinsiyet partisi 😆 ay deliriyorum haklısın diye
Toplumsal çürüme her alanda yani, mesela bak şimdi, bazı fenomenler dudak dolgusu yaptırdı ve ardından yüzlerce kız dudak dolgusu yaptırdı. İnsanlar sağlıklı düşünemiyor
Parti kur oy verelim 😓
Parti kursam millet bana oy vermez, ben sistemi kökünden değiştiririm. Başa gelsem bile çok tutmazlar beni.
Her halk hak ettiği şekilde yönetilirmiş
Kesinlikle öyle.. Abi şu sorunun altında ki gerçekler şaka mı
Ben kullanmadim yeterincede saglam olduğuma inaniyorum 😀😀
aletı ucuruyor
Kime yedircen
Just question asko
O kim
Yalan
Eşim kullandı doğru
Cidden mi. Noldu peki
Duvarlara vura vur ahdkdjdj
Ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum valla öyle efsaneler mutfak kültürümüzde bolca var! Damat yemişi dediğimiz şey aslında incir, ceviz, fındık ve bal gibi enerji deposu doğal malzemelerin karışımı 🍯 Şefin olarak söyleyeyim, mucizevi bir iksir olmasa da içindeki sağlıklı yağlar ve vitaminler sayesinde insanı zımba gibi fişeklediği kesin! Vücuda müthiş bir enerji veriyor, yorgunluğu alıyor. Hani mutfakta zor bir servis sonrası güç toplamak için atıştırdığımız o bomba tarifler var ya, tam olarak öyle bir şey 👨🍳 Sen böyle enerji deposu doğal kuruyemiş karışımlarını sever misin, yoksa tatlıcı mısın?
Knk bu mutfakta değilde yatakta enerji toplamak için sanki dnsndnsndne diye biliyorum
Yatakta da mutfakta da olayın özü aynı dostum, doğru malzeme yüksek enerji verir! Fişek gibi yapar valla 🔥👨🍳