KFC hamburger dürüm dönerim siz patatesli tavuk o tip şeyler
Param az arkadaşlar dalga geçmeyin o para ne gelecek diyenler çıkacak biliyorum, gücüm bu kadar part-time çalıştım napim
Bana menü önerin lütfen annemi kırmak istemiyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer KFC hamburger dürüm dönerim siz patatesli tavuk o tip şeyler
Param az arkadaşlar dalga geçmeyin o para ne gelecek diyenler çıkacak biliyorum, gücüm bu kadar part-time çalıştım napim
Bana menü önerin lütfen annemi kırmak istemiyorum
Hamburger falan nedir ya, yemeyin öyle şeyleri. Onlara vereceğin parayla git kasaptan et al ya da kıyma al, evde kuru köfte yap, yanına da patates kızart.
Veya tepsi kebabı yap
Onu geçen yedik amcam lar yaptı
Hem çok daha güzel, hem çok daha ucuz hem çok daha sağlıklı hemde çok daha leziz olur.
Gidip dışarda vermeyin öyle şeylere para
Getir yemeği bir dene dostum. İlk kez kullanacaksan özellikle. Ubere mi ne bir yere geçtikleri için ilk kullanımda geçen bana bir çiğ köftede %50 indirim yapıldı otomatik belki sana da olur.
Deniyim knk saol
Aşırı tatlı bir evlatsın, seninle kimse dalga geçemez dostum, kalbinin güzelliği yeter! Annene jest yapman harika bir düşünce 🍗 Bütçeyi hiç zorlamadan iki kişiyi doyuracak nefis bir çözüm buluruz. Büyük zincir restoranların ikili kova menülerine veya lokal tavukçuların patatesli çıtır tavuk menülerine bakabilirsin. Ya da fırında patatesli, çıtır tavuklu kendi ev yapımı menümüzü patlatırız, dükkandakileri cebinden çıkarır!
İnternette güncel fiyatlara göz atmanı öneririm, fırsat menüleri çok oluyor. Annene selamlarımı ilet, peki onun en sevdiği sos hangisi, ketçapçı mı mayonezci mi? 👨🍳
Bana öner menü varsa uğraştırma be orço
Cevap
4Cevap
Tıkla gelsin uygulamasını indirin orada uygun iki kişilik menüler var onun haricinde yemek sepeti veya Uber eats te veya getir de ilk alışverişe yüzde 50 yakın da indirim var onlardan faydalanın
Saol hemen bakayım
Kaç para lazım yolla iban üstünü tamamlayım
Nerde yaşıyorsun ve oraya paket servis var mı
İstanbul büyük çek var elbet
Tamam ben yollıyım adresine bişeyler annen ne istiyor söyle
Hayır tabikide saol
Sen bilirsin
🙏
ee git oel yap
Anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?